ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Πήρε Εμάνουελσον η Μίλαν

Πήρε Εμάνουελσον η ΜίλανΤην πρώτη της μεταγραφή για το καλοκαίρι πραγματοποίησε η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» ήρθαν σε συμφωνία με τον διεθνή Ολλανδό Ούρμπι Εμάνουελσον, ο οποίος θα μετακομίσει στο Μιλάνο τον Ιούνιο όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Προσπάθειες να μετακομίσει από τώρα κάνει ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Σε μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» συμφώνησαν σε όλα με τον διεθνή Ολλανδό αριστερό μπακ Ούρμπι Εμάνουελσον, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Η ιταλική ομάδα κινήθηκε με απόλυτη μυστικότητα και απέκτησε τον 24χρονο άσο, ο οποίος μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί και ως αριστερό χαφ.

Ο ίδιος δεν τα είχε βρει με τον Άγιαξ για νέο συμβόλαιο και ο Αντριάνο Γκαλιάνι βλέποντας ότι οι Κρισκίτο και Ζίγκλερ που ήταν οι πρωταρχικοί του στόχοι δύσκολα θα περνούσαν την πόρτα του Μιλανέλο, αποφάσισε να αποκτήσει τον 24χρονο διεθνή άσο. 

Η συμφωνία θα ισχύσει από το καλοκαίρι, όταν και ο παίκτης μένει ελεύθερος από τον «Αίαντα», αν και στη Μίλαν κάνουν προσπάθειες με ένα μικρό αντίτιμο ο Άγιαξ να τον παραχωρήσει από τον Ιανουάριο.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...