ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

«Χάσαμε την μπάλα, θα χάναμε 7-0...»

Το 5-0 από την Μπαρτσελόνα θα είναι η βάση για την προετοιμασία της Ρεάλ για το επόμενο clasico σύμφωνα με τον Μουρίνιο, ο οποίος παραδέχθηκε: «Είχαμε χάσει την μπάλα».
«Χάσαμε την μπάλα, θα χάναμε 7-0...»

«Σε αυτό το ματς δεν βλέπαμε την μπάλα. Ήταν μόνο 5-0 και αν ο αγώνας διαρκούσε δέκα λεπτά περισσότερο, θα μπορούσαμε να έχουμε δεχθεί έξι ή επτά γκολ. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να ξεχάσουμε, όμως πρέπει να θυμηθούμε το πρώτο της Ίντερ κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Χάσαμε 2-0 στη φάση των ομίλων και θα μπορούσαμε να έχουμε χάσει με 4-0. Αυτό το ματς αποτέλεσε τη βάση για να προετοιμαστούμε για τον ημιτελικό. Αυτό θα γίνει και τώρα, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης παίξει ξανά με την Μπαρτσελόνα», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Μουρίνιο επέλεξε τον αγώνα αυτό με τους Μπλαουγκράνα ανάμεσα σε πολλούς άλλους. «Αν μπορούσα να διαλέξω ένα παιχνίδι από αυτά που έχω δώσει κόντρα στην Μπαρτσελόνα, από πλευράς οργάνωσης της ομάδας μου θα έλεγα αυτόν στο Καμπ Νου, ο οποίος για πολλούς δεν ήταν ποδόσφαιρο, όμως για μένα ήταν. Ήταν σχεδόν μια παρτίδα σκάκι. Στο σπίτι της Μπαρτσελόνα αγωνιζόμασταν με δέκα παίκτες και κάναμε επική, ιστορική, απόλυτα εκπληκτική εμφάνιση. Στο τέλος ξέραμε ότι είναι αδύνατο να μην κατακτήσουμε το Champions League ακόμα και αν στον τελικό ήταν η Μπάγερν».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...