ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Μαύρα γενέθλια για Βασιλόπουλο

Οι εκτιμήσεις δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μετά τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο στην προπόνηση της Παρασκευής έδειξαν πως υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έξω μηνίσκου. Τα χειρότερα δυνατά νέα παραμονή των 27ων γενεθλίων του... Ο χρόνος αποθεραπείας του διεθνούς φόργουορντ υπολογίζεται σε έξι με εννέα μήνες. 
Μαύρα γενέθλια για Βασιλόπουλο


Αυτό πρακτικά σημαίνει πως χάνει το υπόλοιπο της φετινής περιόδου, καθώς επίσης πιθανότατα την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν, αλλά και το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Η κακοδαιμονία χτύπησε για μία ακόμη φορά την πόρτα του άσου από τον Πύργο, καθώς μόλις στις αρχές του 2011 είχε επανέλθει στη δράση μετά από επτάμηνη απουσία λόγω τραυματισμού στη μέση. Μετά την επάνοδό του στη δράση έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια της Α1 και δύο της Ευρωλίγκας. 

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εύχεται στον Παναγιώτη καλή ανάρρωση και επιτυχημένη επανένταξη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ. Πληροφορίες αναφέρουν πως στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει-τουλάχιστον προς το παρόν-σκέψη για την απόκτηση παίκτη στη θέση «3».



Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...