ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Έπαθαν πλάκα με Βιεϊρίνια

Έπαθαν πλάκα με Βιεϊρίνια
Τόσο οι σκάουτερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που παρακολούθησαν τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, όσο και οι αντίστοιχοι της Ζενίτ έπαθαν πλάκα με αυτά που είδαν από τον νεαρό Πορτογάλο.




Οι κατάσκοποι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ταξίδεψαν μέχρι τη Θεσσαλονίκη, ούτως ώστε να παρακολουθήσουν τον ΠΑΟΚ τον οποίο και θα αντιμετωπίσουν στην φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο ένα όνομα ήταν αυτό που σημείωσαν με τον πιο έντονο τρόπο και αυτό δεν ήταν άλλο από αυτό του Αντρέ Βιεϊρίνια.
Ο Βίκτορ Ονόπκο που έχει υπάρξει σπουδαίος ποδοσφαιριστής και είναι πλέον σκάουτερ της ρωσικής ομάδας έλεγε για τον πορτογάλο: «Είναι κίνδυνος θάνατος, πρέπει να τον διαβάσουμε πολύ προσεκτικά, τέτοιοι ποδοσφαιριστές σπανίζουν».
Ωστόσο εκτός από τους κατασκόπους της ΤΣΣΚΑ υπήρχαν και οι αντίστοιχοι της Ζενίτ που έχουν εδώ και λίγο καιρό βάλουν στο μάτι τον Βιεϊρίνια. Ο κατάσκοπος της Ζενίτ ήταν εκστασιασμένος με τον νεαρό μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει και η «Εξέδρα», καθώς τον είχε παρακολουθήσει μόνο στον αγώνα εναντίον του Άρη, οπού ο πορτογάλος δεν φάνηκε τόσο.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...