ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Το πήρε πάνω του ο Τζίγκερ!

Το πήρε πάνω του ο Τζίγκερ!
Το «σκάνδαλο» με την είσοδο του Αχιλλέα Μπέου στην ΕΠΟ έκανε έξω φρενών τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος αποφάσισε την αποχώρηση Βέκρη από την ομοσπονδία!
Την ημέρα που ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη κατά του Αχιλλέα Μπέου για όσα είπε στον Γιώργο Δαλούκα, η Σούπερ Λιγκ του Βαγγέλη Μαρινάκη... επιβράβευσε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου με την είσοδό του στην ΕΠΟ!

Η εξέλιξη αυτή, όπως ήταν λογικό, δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη από τον Παναθηναϊκό. Η πρώτη κίνηση, λοιπόν, του «τριφυλλιού» έγινε το πρωί της Παρασκευής με την ανακοίνωση αποχώρησης του Τζόνι Βέκρη από την ΕΠΟ!

Απόφαση που φέρει την... υπογραφή του Γιάννη Βαρδινογιάννη! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» είναι... τρελαμένος με τον Αχιλλέα Μπέο και φερέται διατεθειμένος να κυνηγήσει το όλο θέμα. Ο Τζίγκερ πήρε πάνω του την αποχώρηση Βεκρή και μάλιστα μόνο τυχαίος δεν είναι ο τρόπος προβολής του θέματος από Μέσα που ελέγχει η οικογένειά του.

Βέβαια, αξίζει να σταθούμε στην πρωτοβουλία αυτή. Δεν είναι δα και μυστικό ότι ο Βαρδινογιάννης θέλει και έχει αποτραβηχτεί από το Παναθηναϊκό προσκήνιο, με αποκορύφωμα τη λογική του «έχω το 54,7 αλλά ενεργώ ως το 30%». Η κίνησή του, όμως, δείχνει ότι είναι ξανά ενεργός σχετικά με θέματα που αφορούν τους «πράσινους». Ίσως η συγκεκριμένη ενέργεια να σημαίνει πολλά όσον αφορά το μέλλον. Ίσως και τίποτα. Ο χρόνος θα δείξει...

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...