ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Του... χρόνου ο Νεστέροβιτς!

Άτυχος...
Η χρονιά για τον Ράσο Νεστέροβιτς έχει λάβει τέλος, όπως αποκαλύπτει στο gazzetta.gr, ο Δημήτρης Τσούκας, Διευθυντής Ορθοπαιδικής και Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων Ιατρικού Κέντρου Αθηνών κι επί χρόνια γιατρός πολλών ομάδων του αθλητικού χώρου.Ο Ράσο Νεστέροβιτς είχε ραντεβού με την ατυχία στην πρόσφατη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Καβάλα, αφού οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί μεγάλη βλάβη τύπου Bankart του πρόσθιου επιχείλιου χόνδρου μετά από πρόσθιο εξάρθρωμα του αριστερού του ώμο, όπως ενημέρωσε σχετικά η ΚΑΕ. Η συνάντηση με την Καβάλα θα είναι κι η τελευταία παρουσία του για φέτος...

Το gazzetta.gr ζήτησε τη γνώμη του Δημήτρη Τσούκα, Διευθυντή Ορθοπαιδικής και Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων Ιατρικού Κέντρου Αθηνών κι επί χρόνια γιατρός πολλών ομάδων του αθλητικού χώρου, ο οποίος «έστειλε» τον Σλοβένο σέντερ πίσω στη δράση σε πέντε μήνες.

«Ο επιχείλιος χόνδρος είναι μέσα στην άρθρωση, είναι το στοιχείο που κρατά σταθερή την άρθρωση. Αν η αποκόλληση είναι μεγάλη, θέλει χειρουργείο κι ώμος θα επανέλθει σε 5 μήνες. Αν είναι μικρή, μπορεί να το πάει συντηρητικά, που και πάλι σημαίνει απουσία 2 μηνών. Αλλά η διάγνωση λέει πως θέλει οπωσδήποτε χειρουργείο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα... κουσούρια που θα μπορεί να του αφήσει ο τραυματισμός αυτός, σχολίασε: «Βάσει στατιστικής, θα τον ξαναβγάλει τον ώμο του. Είναι χιλιάδες οι περιπτώσεις σε αθλήματα με το χέρι. Πάντως, όσο μεγαλύτερα ηλικιακά είναι κάποιος, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχει να το ξαναπάθει».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...