ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Τα πέντε δάχτυλα του Τζέραρντ στη Γιουνάιτεντ

Μετά το χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μπαρτσελόνα οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν να αντιμετωπίσουν και το «πικάρισμα» του Στίβεν Τζέραρντ. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ σε νυχτερινή του έξοδο έδειχνε στους γύρω του πέντε δάκτυλα, όσα και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα των «κόκκινων». 
Τα πέντε δάχτυλα του Τζέραρντ στη Γιουνάιτεντ

Ο Τζέραρντ βρέθηκε σε κέντρο διασκέδασης για να γιορτάσει το γεγονός ότι εχθές έκλεισε του 30 του χρόνια. Μαζί του βρίσκονταν οι στενοί του φίλοι Πολ Μακ Γκράταν και Πολ Σμιθ Τζούνιορ και όπως δημοσίευσε ο πρώτος στην προσωπική του σελίδα στο twitter ο Τζέραρντ ήταν αρκετά καυστικός απέναντι στους «κόκκινους διάβολους»: «Στη Κωνσταντινούπολη πήραμε το τρόπαιο για πέμπτη φορά στην ιστορία μας. Η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο». 

Σύμφωνα με τον Μακ Γκράταν ο έμπειρος μέσος δεν έχασε την ευκαιρία και «πέταξε τα καρφιά του» στον Μάικλ Όουεν: «Μήνυμα από τον αρχηγό μας στον Όουεν: Αν δεν μπορείς να πάρεις το Τσάμπιονς Λιγκ καλύτερα να ξανάρθεις στην ομάδα μας. Εμείς έχουμε σηκώσει το τρόπαιο πέντε φορές κι εσύ ακόμα προσπαθείς». 

Πλέον μένει να δούμε αν οι «κόκκινοι διάβολοι» θα απαντήσουν στις προκλήσεις του Άγγλου άσου. 

Ο Στίβεν Τζέραρντ που έχασε τους δύο τελευταίους μήνες της αγωνιστικής περιόδου λόγο τραυματισμού αναμένεται να συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία των «κόκκινων» ενόψει της νέας σεζόν. 
Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...