ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

«ΠΑΟ για Πεγεράνο»

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού έχει μπει ο Ερνάν Πεγεράνο της Αλμερίας. 

Έτσι ισχυρίζονται ισπανικά Μέσα της περιοχής που αγωνίζεται ο Αργεντινός, αφού έχουν τον 27χρονο αμυντικό στο ρεπορτάζ με τα συμβόλαια που είναι… βάρος για την ομάδα. 
«ΠΑΟ για Πεγεράνο»


Η Αλμερία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος φέτος και πολλοί από τους παίκτες της ψάχνονται για να φύγουν, αλλά και η ίδια η ομάδα θέλει να αποδεσμευτεί από τα ακριβά συμβόλαια. 

Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν, είναι και ο στόπερ των Ανδαλουσιάνων, ο Ερνάν Πεγεράνο. Ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί και το 2008 για τον 27χρονο αμυντικό. Τότε, κατέληξε στην Αλμερία. Τώρα όμως που οι «ερυθρόλευκοι» έπεσαν κατηγορία, ο δρόμος για το «τριφύλλι» είναι ανοιχτός. 

Όπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα «Ο Πεγεράνο, που πληρώθηκε ένα πολύ μεγάλο ποσό (3,5 εκατομμύρια ευρώ) είναι βάρος για την ομάδα. Πιο πολύ απ’όλα μετρά η πρόθεση του αμυντικού, ο οποίος θέλει να γυρίσει στην Αργεντινή μετά την ευρωπαϊκή του περιπέτεια αν και ο Παναθηναϊκός, ενδιαφέρεται για την απόκτησή του». 

Ο 27χρονος σκληροτράχηλος αμυντικός τον Απρίλιο του 2010 στο Ριαθόρ, είχε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Κάτι, που τη φετινή χρονιά τον άφησε εκτός ομάδας. Ο Πεγεράνο, στο φετινό πρωτάθλημα είχε μόλις οχτώ συμμετοχές, με την πρώτη του, να είναι την 20η αγωνιστική. 

Τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έπαιξε βασικός, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την Αλμερία να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση, αφού η ομάδα της Ανδαλουσίας βρίσκονταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας όπου και παρέμεινε. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...