Σε αναμονή το θέμα Τζαβέλλα στον Ολυμπιακό, διότι το γερμανικό πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά και στον Ολυμπιακό δεν έχουν γίνει οι τελικές εισηγήσεις.

Προς το παρόν έχουν γίνει ορισμένες διερευνητικές επαφές για τον Έλληνα διεθνή μπακ της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Το θέμα έχει μείνει όμως εκεί, καθώς από τη μία δεν έχει ολοκληρωθεί το Γερμανικό πρωτάθλημα και από την άλλη ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει κάνει ακόμη τις τελικές του εισηγήσεις.

Όμως ο Τζαβέλλας βρίσκεται μέσα σε εκείνους που απασχολούν τον Ολυμπιακό, απλά δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το μέλλον του, και αν αυτό θα σχετίζεται με τους Πειραιώτες, γιατί οι δηλώσεις του τελευταία είχαν παρεξηγηθεί από μερίδα του Τύπου.
Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ένας ποιοτικός παίκτης, σε καλή ηλικία και μπορεί να προσφέρει σημαντικά στους ερυθρόλευκους, συν το γεγονός ότι πρόκειται για ελληνόπουλο. Γνωρίζει καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός και ποιες είναι απαιτήσεις, όπως ξέρει και το ελληνικό πρωτάθλημα. Όμως για να γίνει το deal,θα πρέπει εκτός από τον παίκτη και τον Ολυμπιακό να συμφωνήσει και η Άιντραχτ με τους Πειραιώτες.

Για την ώρα λοιπόν, ο Τζαβέλλας αναρρώνει από τον τραυματισμό του στην Αθήνα και κάνει υπομονή να ολοκληρωθεί η Μπουτεσλίγκα, περιμένοντας στο… ακουστικό του.

Πηγή gazzetta.gr