ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

«Τέλος από Μίλαν ο Πίρλο»


Στον βοηθό προπονητή της Μίλαν, Μάουρο Τασότι ανήκει η δήλωση. «Ο Αλέγκρι θέλει άλλα χαρακτηριστικά», τόνισε κάνοντας σαφές ότι ο Αντρέα Πίρλο δεν βρίσκεται πλέον στα πλάνα των Ροσονέρι.

Το συμβόλαιο του 32χρονου κεντρικού μέσου λήγει στις 30 Ιουνίου και όπως προκύπτει δεν πρόκειται να του γίνει πρόταση για ανανέωση. «Ο Αλέγκρι θέλει έναν παίκτη με περισσότερο αμυντικά χαρακτηριστικά από αυτά του Αντρέα για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος παίζει μπροστά από την άμυνα» ήταν τα λόγια του Τασότι κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Scudetto.

«Θέλαμε να δούμε πώς θα μπορούσε να τα πάει σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο, όμως τότε ο Αντρέα άρχισε να έχει προβλήματα τραυματισμών, που τον άφησαν εκτός ομάδας για πολλούς μήνες. Δεν ξέρω αν θα χωρίσουν οι δρόμοι μας, πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σε κάθε περίπτωση ο Πίρλο παραμένει σημαντικός παίκτης, όχι μόνο για τη Μίλαν αλλά για το ιταλικό ποδόσφαιρο» πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα μέρα στην εβδομάδα, ο μάνατζερ του Πίρλο, Τούλιο Τίντι, βρέθηκε στα γραφεία της Γιουβέντους. Μπορεί ο ατζέντης να διέψευσε ότι μίλησε με τους ανθρώπους των Μπιανκονέρι για τον 32χρονο, όμως στην Ιταλία έχουν σχεδόν σίγουρη τη μετακόμιση στο Τορίνο.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...