ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ντόπες Χάβου ενόψει ΠΑΣ

Ντόπες Χάβου ενόψει ΠΑΣ
Τα βλέμματα στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στρέφουν στον ΠΑΟΚ. Μοναδικός στόχος για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι να προκριθεί στον επόμενο γύρο και η προετοιμασία ξεκίνησε με προβλήματα για τον Μάκη Χάβο, ο οποίος στην σύντομη ομιλία του στους παίκτες έστειλε το μήνυμα «κοιτάμε μπροστά, συνεχίζουμε». Ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του και να αφήσει πίσω του την ήττα από την Κέρκυρα. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, Βλάνταν Ίβιτς και Βίκτορ Βιτόλο δεν προπονήθηκαν, αφού ο πρώτος έκανε πρόσφατα επέμβαση στους κοιλιακούς και οι υπόλοιποι υπεβλήθηκαν σε αρθροσκόπηση. Κοντρέρας, Γκαρσία και Βιεϊρίνια δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα για να ξεκουραστούν ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Ζουέλα και Μαλεζάς. 

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα. Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν και οι Λούκα Πετρίσεβιτς, Κώστας Σταφυλίδης και Εργκίς Κάτσε με τον Πετρίσεβιτς να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ. 

Η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 15:00 και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί και η αποστολή. Μετά τον αγώνα Κυπέλλου, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να περάσουν λίγες ημέρες με τις οικογένειές τους, αφού θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις στις 29/12. Οι ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική θα έχουν άδεια δύο επιπλέον ημερών.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...