ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

«Καλωσόρισμα» στην αποστολή της ΑΕΚ!

«Καλωσόρισμα» στην αποστολή της ΑΕΚ!
Θερμή υποδοχή συνάντησε, κατά την επιστροφή της στην Αθήνα, η αποστολή της ΑΕΚ. 

Μετά την τραγική εμφάνιση και τη νέα ήττα από τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο, περίπου 30 οπαδοί της «Ένωσης» περίμεναν στο ξενοδοχείο όπου καταλύει πριν τα παιχνίδια (Holiday Inn) για να δώσουν τα… συχαρίκια στους παίκτες. 

Η διμοιρία των ΜΑΤ (που είχε προβλεφθεί να υπάρχει στο σημείο) κράτησε τον κόσμο μακριά από την είσοδο του ξενοδοχείου, ενώ η αποστολή έφτασε (περίπου στις 22:30) από την πίσω πλευρά του. 

Σε εκείνο το σημείο, επετράπη σε πέντε από αυτούς να πλησιάσουν, για να μιλήσουν με τον Μανόλο Χιμένεθ, τους αρχηγούς (Λυμπερόπουλο, Καφέ, Δέλλα), αλλά και τους Μανωλά, Τζεμπούρ -οι οποίοι κατέβηκαν από το πούλμαν. 

Οι οπαδοί συζήτησαν (σε κόσμιο πλαίσιο, πάντως) με τον προπονητή και τους παίκτες, με χαρακτηριστικά, μάλιστα, παράπονα του τύπου «δεν είναι δυνατόν ο Δέλλας να τρέχει και να σκίζεται σαν έφηβος και οι άλλοι να είναι χαλαροί». Την ίδια ώρα, ο υπόλοιπος κόσμος αποδοκίμαζε τους παίκτες που βρίσκονταν στο πούλμαν -με τον Νάτσο Σκόκο να ακούει τα περισσότερα (συνδεδεμένα με την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του). 

Πριν αναχωρήσουν, οι οπαδοί ξεκαθάρισαν πως δεν θα ανεχθούν κρούσματα αδιαφορίας στο μέλλον και… επιφυλάχθηκαν να ανανεώσουν το ραντεβού με τους παίκτες, σε περίπτωση που «στραβώσει» και το -εξαιρετικά κρίσιμο πλέον- παιχνίδι της Πέμπτης με τη Λάρισα για το Κύπελλο. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...