ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

«Μπάλακ, κάνε υπομονή»!

Η επιστροφή του Μίκαελ Μπάλακ στην Εθνική Γερμανίας δεν θα γίνει σύντομα, καθώς ο Γιοακίμ Λεβ τόνισε πως ο έμπειρος μέσος δεν είναι σε θέση να προπονηθεί ακόμα με την πρώτη ομάδα.
«Μπάλακ, κάνε υπομονή»!
«Τουλάχιστον για τώρα δεν μπορεί να προπονηθεί ούτε με την ομάδα. Έως τις 9 Φεβρουαρίου που θα γίνει το φιλικό με την Ιταλία θα έχουν παιχτεί μόλις τέσσερις αγώνες της Μπουντεσλίγκα από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Σε συζητήσεις που έκανα με τον ίδιο, διαπίστωσα πόσο προσπαθεί να είναι έτοιμος. Θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα και πιστεύω ότι θα το καταφέρει το 2011. Αν γίνει αυτό, όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι. Από την άλλη πλευρά, ταλαιπωρείται από τραυματισμούς περισσότερο από το μισό χρόνο και γι’ αυτό χρειάζεται λίγος χρόνος για να επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση», ήταν τα λόγια του Λεβ.

Ο Μπάλακ έχασε το περασμένο Μουντιάλ λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, ενώ και στις αρχές της σεζόν υπέστη κάταγμα σε αγώνα της Λεβερκούζεν, χάνοντας ουσιαστικά όλο τον πρώτο γύρο της Bundesliga.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...