ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Το απίστευτο ρεκόρ και οι ευχές!

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έσπασε σήμερα το ρεκόρ του Σερ Ματ Μπάσμπι και είναι πλέον ο μακροβιότερος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ιστορία του συλλόγου.


Το απίστευτο ρεκόρ και οι ευχές!
Ο 68χρονος τεχνικός συμπληρώνει σήμερα 24 χρόνια, 1 μήνα και 15 ημέρες στον πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων» και σπάει το ρεκόρ του Σερ Ματ Μπάσμπι ως ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία της ομάδας. Ο άλλος θρύλος της Γιουνάιτεντ έκατσε στον πάγκο της από τον Οκτώβριο του έως τον Ιανουάριο του 1969 και από τον Δεκέμβριο του 1970 έως τον Ιούνιο του 1971. Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στο «Ολντ Τράφορντ», ο Φέργκιουσον έχει καταφέρει να κατακτήσει 11 πρωταθλήματα, δύο Champions League, 5 κύπελλα Αγγλίας και αμέτρητα άλλα τρόπαια.

Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον με αφορμή το ρεκόρ του Σερ Άλεξ σχολίασε, «είναι μοναδικός. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν άλλο στη ζωή μου που να έχει δουλέψει τόσο σκληρά όσο αυτός ή να έχει το κοφτερό μυαλό του. Αποτελεί μία έμπνευση για την Γιουνάιτεντ. Όταν υπέγραψε στην ομάδα μπορούσες να διακρίνεις τη δίψα του για δουλειά. Δεν συμβιβάστηκε ποτέ με τη δεύτερη θέση και ήθελε πάντα να κερδίζει.

Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν περιμέναμε ο Φέργκιουσον να αποδειχθεί τόσο επιτυχημένος όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά όταν, μέχρι να έρθει εκείνος, ο μέσος όρος που καθόταν στον πάγκο ένας προπονητής ήταν 3,5 χρόνια. Είναι εξαιρετικός κριτής των ικανοτήτων ενός παίκτη και ξέρει να κρατάει την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο. Απολαμβάνει κάθε στιγμή και θα είναι μαζί μας για αρκετό διάστημα ακόμη, που είναι άσχημα νέα για τους υπόλοιπους».

Ο εκλέκτορας των «Λιονταριών», Φάμπιο Καπέλο, έκανε από την πλευρά του τις ακόλουθες δηλώσεις, «στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο Σερ Άλεξ είναι ο καλύτερος προπονητής. Άλλαξε τον ρου της ιστορίας της ομάδας, άλλαξε τους παίκτες και ήταν πραγματικά πολύ καλός για τον σύλλογο.

Τέλος, ο ίδιος ο Σερ Άλεξ τόνισε, «ο Σερ Ματ ήταν πολύ πιο ήρεμος από εμένα. Είμαστε δύο τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες, με διαφορετικές προσωπικότητες. Εμείς οι Σκωτσέζοι έχουμε την αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι και να γίνει».

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...