ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Θέλει Κάμπορα ο Αστέρας!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Χαβιέ Κάμπορα είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Αργεντινός, ο οποίος αγωνιζόταν στον Άρη, έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι και μεταγράφηκε στην Κόλο-Κόλο της Χιλής. Οι Αρκάδες έχουν ήδη προσεγγίσει τον παίκτη, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει. 
Θέλει Κάμπορα ο Αστέρας!Σύμφωνα με την ιστοσελίδα arcadia-sports οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, ενώ είναι δεδομένη η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μέσα στις επόμενες δύο ημέρες αναμένεται η τελική απάντηση του 31χρονου επιθετικού με τους Αρκάδες να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι. Ο παίκτης φαίνεται να έχει τονίσει στους διοικούντες τον Αστέρα πως θα προσπαθήσει να λύσει το συμβόλαιό του με την Κόλο-Κόλο και στη συνέχεια να συμφωνήσει με τους Αρκάδες. 

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτή, θα είναι μια σπουδαία κίνηση για τον Αστέρα, καθώς είναι πολλές οι φορές που ο Βαγγέλης Βλάχος είχε τονίσει πως η ομάδα του έχει επιθετικό πρόβλημα, ενώ αμέσως μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη είπε πως θέλει δύο επιθετικούς στην μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...