ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

«Τρένο» προς τον τίτλο!

Το +5 της κορυφής είναι ακριβό και ο Ολυμπιακός δεν το «πούλησε»! Χωρίς να εντυπωσιάσει κέρδισε 2-0 τον Ηρακλή. Τραβηγμένη η αποβολή του Σολτάνι στην φάση που ο «γηραιός» ζήτησε πέναλτι!
«Τρένο» προς τον τίτλο! (video)


Πως ξεκίνησαν οι ομάδες
Ο Ολυμπιακός άρχισε τον αγώνα με σχήμα 4-4-1-1. Βασικός γκολκίπερ ξεκίνησε ο Πάρντο. Δεξί μπακ άρχισε ο Τοροσίδης και αριστερό ο Ρ. Μπράβο. Στόπερ ήταν οι Α. Παπαδόπουλος, Γ. Ποτουρίδης και αμυντικό χαφ ο Γ. Παπαδόπουλος.
Στο κέντρο ήταν ο Ιμπαγάσα ενώ ο Φουστέρ αν και δεν άλλαξε θέση (άρχισε πάλι ως κρυφός φορ) του ζητήθηκε να γυρνάει λίγο προς τα πίσω για να βοηθάει και στην μεσαία γραμμή. Δεξί χαφ ήταν ο Ρόμενταλ και αριστερό ο Ριέρα. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μιραλάς.
Ο Ηρακλής άρχισε το ματς με 4-2-3-1. Βασικός γκολκίπερ ξεκίνησε ο Ελευθερόπουλος. Δεξί μπακ ήταν ο Αραμπατζής, αριστερό ο Κανακούδης με τα δύο στόπερ να είναι οι Κατσικάς, Χοσέμι.
Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Ηλιάδης και Ντάνι με τον Σίσιτς να παίζει μπροστά τους. Ο Μάρα που πήρε την τελευταία στιγμή την θέση του τραυματία Σοτ πήρε θέση στα δεξιά. Αριστερό χαφ ήταν ο Π. Γκαρσία και στην κορυφή ξεκίνησε ο Σολτάνι.
Δυνατά από την αρχή
Αρκετά δυνατά μπήκε στο ματς ο Ολυμπιακός. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν πάθος και διάθεση στα πρώτα λεπτά και ενώ έκαναν και φάσεις για γκολ, όπως αυτή στο 10ο λεπτό όταν ο Ελευθερόπουλος έδιωξε σωτήρια προ του Μιραλάς, που έμπαινε μόνος του στην μικρή περιοχή.
Όσο περνούσε η ώρα ο Ηρακλής προσπαθούσε να καλύψει όσο πιο καλά γινόταν τα μετόπισθεν με τον Ολυμπιακό να κοιτάζει με συνεχές passing game να βρει τους κατάλληλους διαδρόμους για να βγάλει και άλλες φάσεις και να σκοράρει. Παρόλα αυτά το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ερχόταν. Από την άλλη ο Ηρακλής προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να γίνει επικίνδυνος ενώ κοίταζε να αξιοποιήσει και κάποιες αδυναμίες του Ολυμπιακού στο κέντρο.
Η λύση από τον Φουστέρ!
Στο 29ο λεπτό ένα σουτ του Μιραλάς πέρασε λίγο άουτ. Στο 32ο λεπτό έμελλε να μπει το πρώτο τέρμα του αγώνα. Μετά από σουτ του Ρόμενταλ και απόκρουση του Ελευθερόπουλου ο Φουστέρ έγινε κάτοχος της μπάλας και από κοντά με προβολή έκανε το 1-0. Η φάση ξεκίνησε από σέντρα του Γ. Παπαδόπουλου.
Στο 44ο λεπτό ο Ριέρα θα χάσει μία καλή ευκαιρία μετά από σέντρα του Τοροσίδη με το σουτ του να περνάει άουτ. Έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 1-0. Ένσα πρώτο μέρος με έναν μέτριο Ολυμπιακό και έναν αρκετά κακό Ηρακλή.
Απείλησε και ο Ηρακλής
Ο Ολυμπιακός μπήκε στην επανάληψη θέλοντας να βάλει άλλο ένα γκολ και να... καθαρίσει το ματς μιά και καλή... Από την άλλη ο Ηρακλής προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός και άρχισε σιγά σιγά να ανεβάζει ρυθμούς.
Στο 57ο λεπτό ένα πολύ δυνατό και καλό σουτ του Τοροσίδη θα αναγκάσει τον Ελευθερόπουλο να κάνει μία πολύ καλή απόκρουση. Στο 59ο λεπτό ο Βαλβέρδε άλλαξε δεξί χαφ, βγάζοντας τον Ρόμενταλ για να βάλει τον Ζαϊρί, σε μία απόπειρά του να δώσει μεγαλύτερη... φρεσκάδα στα άκρα.
Παρά την διάθεση και των δύο ομάδων για κάτι καλύτερο αυτό δεν ερχόταν. Όσο περνούσαν τα λεπτά ο ρυθμός έπεφτε και φάσεις δεν γίνονταν.
Δοκάρι ο Μιραλάς
Στο 70ό λεπτό ο Μιραλάς αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ο Βέλγος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και μετά αν και έχασε την μπάλα κατάφερε να την κλέψει για να κάνει ένα σουτ που βρήκε στο δοκάρι. Στην επαναφορά της μπάλας ο Πάντελιτς σούταρε άουτ.
Φωνές για πέναλτι και αποβολή Σολτάνι, Ουζουνίδη
Στο 72' ο Ηρακλής φώναξε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σολτάνι από τον Γ. Ποτουρίδη. Το ριπλέι πάντως δεν έδειξε σαφή παράβαση. Όπως φάνηκε δεν ήταν πέναλτι (ο Ποτουρίδης απλά ακουμπά με το χέρι του ο Σολτάνι με τον παίκτη του Ηρακλή να πέφτει θεαματικά) αλλά ο Κωνσταντινέας αποφάσισε λανθασμένα να αποβάλλει τον Σολτάνι με 2η κίτρινη κάρτα στο 73' για... θέατρο. Στην συνέχεια μετά τις έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Ηρακλή αποβλήθηκε και ο τεχνικός του Ηρακλή, Μαρίνος Ουζουνίδης.
Γκολάρα Πάντελιτς και 2-0
Στο 83ο ο Φουστέρ θα αποφύγει έναν αντίπαλο και θα πασάρει πολύ ωραία στον Πάντελιτς. Ο Σέρβος αφού... άδειασε τον Χοσέμι με ένα καταπληκτικό σουτ έκανε το 2-0. Με αυτόν τον τρόπο οΟλυμπιακός έκανε το καλύτερο δυνατό ποδαρικό στο 2011.
Αγωνία για Μιραλάς
Το αρνητικό για τον Ολυμπιακό είναι πως λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα τραυματίστηκε ο Μιραλάς. Ο Βέλγος μάλιστα βγήκε εκτός αγώνα για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ έδειξε να πονάει αρκετά.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...