ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Κορυφαίος Σισέ

Μεταξύ των τριών καλύτερων Γάλλων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό, τοποθετεί τον Τζιμπρίλ Σισέ του Παναθηναϊκού, ιστοσελίδα της πατρίδας του.


Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Τζιμπρίλ Σισέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και το απίστευτο ποσοστό σκοραρίσματος που έχει στην ελληνική Superleague, δεν περνούν απαρατήρητα από τους συμπατριώτες του.
Η γαλλική ιστοσελίδα "maxifoot.fr" έκανε ένα αφιέρωμα για όλους τους Γάλλους που αγωνίζονται στο εξωτερικό, χωρίζοντάς τους σε κατηγορίες βάση της απόδοσής τους. Στην κατηγορία των τριών καλύτερων (Τop 3) λοιπόν, βρίσκεται και ο στράικερ του Παναθηναϊκού, μαζί με τους Σαμίρ Νασρί και Νταβίντ Τρεζεγκέ.
Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα:
"Αυτοί που έλαμψαν: ΤOP3 (Νασρί, Τζ. Σισέ, Τρεζεγκέ)
Αναμφίβολα είναι μια από τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις του πρώτου μέρους της σεζόν. Ο μέσος της Άρσεναλ, Σαμίρ Νασρί (23 ετών, 17 αγώνες και 9 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ φέτος) ήταν αναμενόμενος. Ο κανονιέρης κέρδισε το στοίχημα και έγινε πολύτιμο κομμάτι του τρόπου παιχνιδιού του Αρσέν Βενγκέρ. Ο πρώην Ολίμπιαν είχε ψηφιστεί ο καλύτερος Γάλλος παίκτης του 2010 από το περιοδικό France Football.
Τι μπορούμε να πούμε για τον Γάλλο επιθετικό του Παναθηναϊκού, τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πέτυχε το 14ο γκολ του στην Σούπερ Λίγκα της Ελλάδας και ηγείται του πίνακα των σκόρερ.
Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε σε αυτή την τριάδα και τον Νταβίντ Τρεζεγκέ, ο οποίος σε ηλικία 33 ετών ανακαλύπτει ένα τρίτο πρωτάθλημα στην καριέρα του και η προσαρμογή του στην Πριμέρα ήταν άμεση με την Έρκουλες Αλικάντε (8 γκολ σε 15 αγώνες)."
Πηγή Prasina nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...