ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

«Κολλημένος» με τον Φορτούνη!

«Κολλημένος» με τον Φορτούνη!
Για δεύτερη κατά σειρά ημέρα, ξανά σε κοπή πίτας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έκρυψε τον... ποδοσφαιρικό του έρωτα για τον Κώστα Φορτούνη! Έτσι, μιλώντας στην εκδήλωση των ακαδημιών του Ολυμπιακού προανήγγειλε τη μεταγραφή του νεαρού διεθνούς του Αστέρα Τρίπολης!

O πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση της κοπής της πίτας των ακαδημιών της ομάδας και αποκάλυψε πως και ο Κώστας Φορτούνης του Αστέρα Τρίπολης οδεύει προς το λιμάνι.

«Χθες βράβευσα δύο δικά μας παιδιά, καθώς και τον Φορτούνη, ο οποίος άρχισε από τις δικές μας ακαδημίες. Δυστυχώς τώρα δεν είναι κοντά μας, αλλά ελπίζουμε και πιστεύουμε πως σύντομα θα είναι μαζί μας», σχολίασε. Επίσης τόνισε πως «εμείς δεν θέλουμε μόνο να κερδίζουμε τίτλους. Θέλουμε να μπορούμε να βγάζουμε και ποδοσφαιριστές. Επιθυμούμε η ομάδα μας να στηρίζεται σε Έλληνες παίκτες που ματώνουν και που αγαπούν τη φανέλα του συλλόγου στον οποίο αγωνίζονται». 

Το πλάνο των ακαδημιών

Επίσης ο Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως όλες οι ομάδες των ακαδημιών θα παίζουν το σύστημα της πρώτης ομάδας, δηλαδή το 4-4-1-1. Σε αυτό το πλαίσιο τούς διευκρίνισε πως όλες οι ακαδημίες θα δουλεύουν στα πρότυπα των μεγάλων και θα έχουν πανομοιότυπο τρόπο λειτουργίας.

«Σήμερα κάναμε όλες τις διαφοροποιήσεις που έπρεπε στις ακαδημίες και αυτό για να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες προπονήσεων στους Νέους και τις Ακαδημίες», επισήμανε σχετικά ενώ έκανε γνωστό πως οι γυμναστές και μέλη του τιμ της πρώτης ομάδας θα βοηθούν και τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι εδώ με τα παιδιά και τους γονείς τους. Χθες βράβευσα τρία παιδιά. Τα δύο που προέρχονται από τις ακαδημίες μας και παίζουν στην πρώτη ομάδα μας και τον Φορτούνη που ελπίζουμε και πιστεύουμε πως σύντομα θα είναι μαζί μας. Επιτυχία θεωρώ να είναι σε λίγα χρόνια να βραβεύσω έξι-επτά παιδιά που θα είναι από τις ακαδημίες και θα παίζουν στην πρώτη ομάδα. 

Θέλουμε τα πρωταθλήματα αλλά και παιδιά που θα πονάνε την ομάδα και θα τρέφουν συναισθήματα για αυτή. Ο Κοβάσεβιτς ανέλαβε τις ακαδημίες και σε λίγες ημέρες θα υπάρχουν και άλλες αλλαγές. Το σύστημα που θα παίζει η πρώτη ομάδα θα ακολουθούν και οι ακαδημίες και οι προπονητές - γυμναστές της πρώτης ομάδας θα είναι και στις ακαδημίες. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...