ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Τέλος ο Κοκότοβιτς


 Στη λύση της συνεργασίας του με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς προχώρησε ο Πανσερραϊκός. Οι «κόκκινοι» έλυσαν τελικά την συνεργασία τους με τον Σέρβο τεχνικό, καθώς οι αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας ήταν τέτοιες στο άκουσμα της παραμονή του έως το τέλος της σεζόν, που προκάλεσε σκέψεις στις τάξεις της διοίκησης.
Ο Πέτρος Θεοδωρίδης είχε συναντηθεί τη Δευτέρα με τον Κοκότοβιτς, με τον οποίο είχε έρθει σε συμφωνία να συνεχιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών, έως το τέλος της σεζόν. Οι οπαδοί των «λιονταριών» έσπευσαν από το πρωί της Τρίτης να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους, με την συγκεκριμένη απόφαση και γέμισαν με υβριστικά συνθήματα το γήπεδο των Σερρών.
Οι Δημητρίου και Αθανασιάδης θα είναι το προπονητικό δίδυμο στο ματς με τη Λάρισα, ενώ στη λίστα της διοίκησης του Πανσερραϊκού υπάρχουν τα ονόματα των Παράσχου, Αλεξανδρή και Γκόγκιτς για την αντικατάσταση του Κοκότοβιτς. Ο Σέρβο τεχνικός παραμείνει στον πάγκο της ομάδας των Σερρών ένα χρόνο, καταφέρνοντας να την οδηγήσει και πάλι στην Super League, με μια εκπληκτική πορεία στον δεύτερο γύρο και τα πλέι οφ του περσινού πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Συγκεκριμένα ανέλαβε την ομάδα των Σερρών τον Φεβρουάριο του 2010 και λίγο πριν συμπληρώσει ένα χρόνο αποτέλεσε παρελθόν. Στα 42 παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο του Πανσερραϊκού, ο Σέρβος μέτρησε 18 νίκες, 8 ισοπαλίες και 16 ήττες.
Πηγή novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...