ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Στη Χοφενχάιμ ο Μπάμπελ

Στη Χοφενχάιμ ο Μπάμπελ
Είναι πλέον επίσημο ότι ο Ράιαν Μπάμπελ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χοφενχάιμ, αφήνοντας την Λίβερπουλ. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς, δήλωσε την Δευτέρα (24/01) ότι η μεταγραφή δε θα πραγματοποιηθεί και ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στο «Άνφιλντ», όμως τα δεδομένα ανατράπηκαν και η γερμανική ομάδα ανακοίνωση τη μεταγραφή, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013 και τους Άγγλους να βάζουν στα ταμεία τους περίπου 7 εκατ. ευρώ.

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την Χοφενχάιμ. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τον σύλλογο είναι εξαιρετικές και ελπίζω να προσαρμοστώ σύντομα στην ομάδα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 24χρονου Ολλανδού.

«Είμαστε περήφανοι που ένας παίκτης όπως ο Μπάμπελ ανήκει στην ομάδα μας. Ένας διεθνής και έμπειρος παίκτης, που προέρχεται από έναν τεράστιο σύλλογο όπως η Λίβερπουλ. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι δυνατότητες και ο χαρακτήρας του θα αποτελέσουν μεγάλο όφελος για την Χοφενχάιμ», ήταν οι δηλώσεις του Ερνστ Τάνερ, τεχνικού διευθυντή της γερμανικής ομάδας.
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...