ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ανησυχία για Νίνη, Λέτο

Ανησυχία για Νίνη, Λέτο
Τα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Σωτήρης Νίνης προπονήθηκε και σήμερα ατομικά, ενώ ο Σεμπαστιάν Λέτο ακολούθησε θεραπεία λόγω αιματώματος στον μηρό. Έλειπε λόγω άδειας ο Σισέ.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε τους δύο μέσους του να είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Ο Νίνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αν συνεχίσει έτσι μέχρι την Πέμπτη, δεν θα βρίσκεται στην αποστολή των Πρασίνων για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς.
Όσον αφορά τον Σεμπαστιάν Λέτο, έχει ένα αιμάτωμα στον μηρό και έκανε θεραπεία, κάτι που κάνει τον Πορτογάλο τεχνικό να πονοκεφαλιάζει. Ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο αντιμετωπίζει ο Λουίς Γκαρσία και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μαζί με τον Κάρλος Φρέιτας και τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής, Δημήτρη Γόντικα είχαν κουβέντα γύρω από την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.
Στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και έπαιξαν δίτερμα. Στη συνέχεια, όσοι ξεκίνησαν στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε δίτερμα πέντε εναντίον πέντε. Ο Λέτο υποβλήθηκε σε θεραπεία ενώ οι Νίνης, Μαρίνος και Γκαρσία προπονήθηκαν ατομικά. Ο Σισέ απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση με προγραμματισμένη άδεια, για τη διευθέτηση προσωπικών του υποθέσεων.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...