ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Κουαλιαρέλα από του... χρόνου

Η Γιουβέντους θα στερηθεί των υπηρεσιών του Φάμπιο Κουαλιαρέλα για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς ο Ιταλός επιθετικός υπέστη ρήξη χιαστών. Υπογράφει ο Λούκα Τόνι.


Κουαλιαρέλα από του... χρόνου
Δε λέει να ησυχάσει ο Τζίτζι Ντελ Νέρι με τους τραυματισμούς που «χτυπούν» συνέχεια τους επιθετικούς της ομάδας. Μετά τον Ιακουίντα, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 3 εβδομάδες, ήρθε και ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Κουαλιαρέλα, ο οποίος στο 3' της αναμέτρησης με την Πάρμα αποχώρησε σφαδάζοντας από το γήπεδο. 

Oi εξετάσεις αργότερα έδειξαν ρήξη χιαστών και το ιατρικό επιτελείο των «Μπιανκονέρι» κάνει λόγο για χρόνο αποθεραπείας τουλάχιστον 4 μηνών, που μπορεί να φτάσει και τους 6... Ο 27χρονος άσος αποτελούσε την πιο αξιόπιστη επιθετική λύση της Γιουβέντους για φέτος, η οποία έχει... ξεμείνει με τον ντεφορμέ Αμάουρι και τον Ντελ Πιέρο, που δε θα μπορεί να βγάζει τα... κάστανα από την φωτιά για πάντα. 

Ήδη, οι Τορινέζοι έκαναν την πρώτη τους κίνηση στην μεταγραφική αγορά, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα τόσο με την Τζένοα,όσο και με τον Λούκα Τόνι, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει πολύ σύντομα το νέο του συμβόλαιο και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να τεθεί στην υπηρεσία του Ντελ Νέρι για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Νάπολι, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα.

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...