ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Σφοδρή επίθεση σε Αδαμίδη, Χιμένεθ!

Σφοδρή επίθεση σε Αδαμίδη, Χιμένεθ!«Ηθικός αυτουργός ο Αδαμίδης, κατασκευαστής ο Χιμένεθ»! Ευθεία επίθεση σε πρόεδρο και προπονητή της ΑΕΚ για όσα συνέβησαν με τον Τζιμπούρ εξαπέλυσε ο δικηγόρος του, Γιώργος Παναγόπουλος, με νέες δηλώσεις του!



Μιλώντας στον Sentra FM o Παναγόπουλος χαρακτήρισε «ηθικό αυτουργό» του όλου επεισοδίου τον Σταύρο Αδαμίδη και «κατασκευαστή» τον Μανόλο Χιμένεθ, επαναλαμβάνοντας και όσα είπε στο gazzetta.gr για οφειλές της ΠΑΕ προς τον Αλγερινό επιθετικό. 

Αναλυτικά ο δικηγόρος του Αλγερινού είπε τα ακόλουθα:

«Ετσι όπως πληρώνει η ΑΕΚ δικαιολογείται και ο Τζιμπούρ και ο κάθε Τζιμπούρ να του ξεφεύγει κάποιο ποσό. Η ΑΕΚ χρωστάει τουλάχιστον δύο δόσεις ξεκάθαρες. Ο ποδοσφαιριστής έχει να παίρνει άλλες τρεις δόσεις, υπάρχουν και επαυξήσεις. Εγώ είμαι πάντα υπέρ των συμβιβασμών. Σήμερα ο Τζιμπούρ πήγε στην προπόνηση, το νομικό πρόβλημα είναι η υπαιτιότητα και όχι το εάν θα φύγει. Κατηγορούμε για ηθικό αυτουργό τον Αδαμίδη και ως κατασκευαστή του επεισοδίου τον Χιμένεθ, ο οποίος μπήκε και σε άλλα προσωπικά θέματα, δυστυχώς δεν σκέφτηκε ούτε το όνομά του». 

Παράλληλα, ο Παναγόπουλος επιβεβαίωσε όσα έχουν κυκλοφορήσει περί σχολίων του Χιμένεθ προς τον Τζιμπούρ για την εξωγηπεδική ζωή του.

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...