ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Τόνι: «Είναι ένα όνειρο»!

Μπορεί οι οπαδοί της Γιουβέντους να μην είναι και... ευτυχισμένοι για τη μεταγραφή του Λούκα Τόνι, αλλά ο ίδιος είναι, κάνοντας λόγο για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.
Τόνι: «Είναι ένα όνειρο»!

Ο υψηλόσωμος επιθετικός υπέγραψε την Παρασκευή συμβόλαιο με την «Μεγάλη Κυρία» μέχρι και το καλοκαίρι του 2012 και στην επίσημη παρουσίαση του δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για αυτή την εξέλιξη. 

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πάντα ήθελα να φορέσω τη φανέλα της Γιουβέντους και το κατάφερα τώρα, απορρίπτοντας άλλες προτάσεις, που ήταν καλύτερες οικονομικά. Ήρθα για να αποδείξω την αξία μου και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω, γιατί ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας με βολεύει. Θα είναι εκπληκτικό να παίξω στην επίθεση δίπλα στον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, που είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής», τόνισε αρχικά ο Τόνι και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. 

«Η Γιουβέντους είναι πάντα Γιουβέντους και δεν αλλάζει κάτι το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είναι χωρίς τίτλο. Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος. Είμαι έτοιμος για τον αγώνα με τη Νάπολι και ο στόχος μας είναι η νίκη, καθώς θέλουμε να κατακτήσουμε το Scudetto. Πέρυσι πήγα στη Ρόμα τον Ιανουάριο όταν η ομάδα ήταν πολύ πίσω στη βαθμολογία και χάσαμε τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική. Ελπίζω τώρα να φέρω τύχη στη Γιούβε». 

Για να φέρει τύχη στους «μπιανκονέρι» ο Τόνι και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το Scudetto πάντως, θα πρέπει ο ίδιος να θυμηθεί ξανά πώς είναι να σκοράρεις...
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...