ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

«Απλήρωτος ένα χρόνο ο Τζιμπούρ»

Ο δικηγόρος του Ραφίκ Τζιμπούρ Γιώργος Παναγόπουλος μίλησε στο gazzetta.gr και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την υπόθεση. Μίλησε για απλήρωτο εδώ και ένα χρόνο Τζιμπούρ και για προαποφασισμένο επεισόδιο με τον Χιμένεθ!
«Απλήρωτος ένα χρόνο ο Τζιμπούρ»

Το gazzetta.gr βρήκε τον Γιώργο Παναγόπουλο που κατέθεσε την Παρασκευή την απολογία του Τζιμπούρ, ως πληρεξούσιος δικηγόρος του. Είναι και ο άνθρωπος που κατέθεσε την προσφυγή για την ελευθερία του Αλγερινού, ζητώντας και 1.420.000 ευρώ! Ο κ. Παναγόπουλος είπε ότι ο πελάτης του είναι απλήρωτος εδώ και ένα χρόνο.
 «Ημουν σε επαφή εδώ και καιρό με τον πελάτη μου για το οφειλόμενα από την ΑΕΚ. Από πέρσι μιλούσαμε ,το καλοκαίρι πάλι αλλά και τώρα. Μετά την κλήση σε απολογία, την Τετάρτη καταθέσαμε την προσφυγή. Ο Τζιμπούρ είναι απλήρωτος εδώ και ένα χρόνο κι έπαιρνε συνεχώς έναντι. Μαζί με τα δεδουλευμένα, τα μπόνους, τους μισθούς έως το τέλος του συμβολαίου του το ποσό ανέρχεται στα 640.000 ευρώ!»
 Ναι, αλλά πως από τα 640.000 ευρώ φτάσαμε στο 1.420.000 που ζητάμε με πρσοφυγή;

«Σας είπα ότι είναι όλα τα χρήματα μαζί. Επίσης όπως λέει ο κανονισμός της ΕΠΟ όταν λυθεί με υπαιτιότητα της ομάδας το συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή, τότε το ποσό διπλασιάζεται...»

 Στην απολογία για το επεισόδιο με τον Χιμένεθ, ο πελάτης σας επισήμανε ότι ήταν προαποφασισμένο. Εσείς τι λέτε;

«Δεν ήταν επεισόδιο του Χιμένεθ μόνο με τον Τζιμπούρ. Ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε τα ονόματα των Μπλάνκο, Σκόκο, Τζιμπούρ αλλά μετά το θέμα ξέφυγε, καθώς ο Χιμένεθ άρχισε να αναφέρει προσωπικά πράγματα για τον Ράφικ. Μετά ο Τζιμπούρ αντέδρασε, αλλά δεν έγιναν τα πράγματα όπως έχουν βγει προς τα έξω. Μάλιστα έχουμε και μάρτυρες άλλους παίκτες της ΑΕΚ που ήταν μπροστά στο επεισόδιο. Θεωρώ ότι ο καυγάς αποτέλεσε απλώς πρόφαση...»

Δηλαδή ήταν μεθοδευμένο το επεισόδιο;

«Ναι μπορούμε να πούμε ότι ήταν έτσι. Οπως αναφέραμε στην απολογία μας, ο Χιμένεθ λειτούργησε είτε ως κατακσευαστής, είτε ως εμπνευστής του επεισοδίου. Οπως έγιναν τα πράγματα υπήρχε κάτι περίεργο. Δεν σας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι όλα αυτά έγιναν στις 2 Ιανουαρίου, όταν ο Τζιμπούρ πλέον ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί το συμβόλαιο του με άλλη ομάδα;»

Δεν πιστεύετε ότι φταίει σε κάτι ο πελάτης σας;

«Εχουμε δει πολύ χειρότερα επεισόδια για να θεωρήσουμε το συγκεκριμένο ως τόσο σημαντικό. Ξαφνικά ο Ράφικ βρέθηκε να είναι στοχοποιημένος από τον Τύπο και τον κόσμο...»
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να προχωρήσετε παραπέρα την υπόθεση;

 «Ολα είναι πιθανά. Εάν δεν βρεθεί λύση τότε  είμαστε διατεθειμένοι να προσφύγουμε στα αστικά δικαστήρια και θα καταθέσουμε αγωγή κατά της ΑΕΚ».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...