ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

15χρονος μπελάς για Τσέλσι

15χρονος μπελάς για Τσέλσι
Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός 15χρονου Ολλανδού σέντερ μπακ που ανήκει στη Φέγενορντ βρίσκεται η Τσέλσι. Πρόκειται για τον Νάθαν Άκε, ο οποίος ετοιμάζεται να υπογράψει στους «μπλε» αντί του ποσού των 670.000 λιρών.Το θέμα χειρίζεται ο Ολλανδός ατζέντης, Νταν Κραμπ, ο οποίος πάντως, έχει προκαλέσει την οργή των συμπατριωτών του λόγω του νεαρού της ηλικίας του Άκε. Οι Ολλανδοί τον κατηγορούν επειδή είχε πάει τα Χριστούγεννα τον παίκτη στο Λονδίνο για να δοκιμαστεί από την Τσέλσι και ενώ δεν είχε συμπληρώσει ακόμα τα 16 του χρόνια.

Ο Ολλανδός βουλευτής, Τιρντ Βέκεν αναφερόμενος σε αυτό το θέμα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του λέγοντας: «Πρόκειται για μια διαπραγμάτευση με ένα παιδί και αυτό είναι κακή περίπτωση», ενώ ο εκπρόσωπος της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ντάνι Χεσπ είπε: «Είμαι μια μεταγραφή ενός παίκτη που δεν είναι ακόμα 16 ετών και θα πρέπει να εξεταστεί αυτό το ζήτημα».

Ο Άκε γίνεται 16 ετών την Παρασκευή και οι άνθρωποι της Τσέλσι από την πλευρά τους λένε: «Έχουμε ενημερώσει την Φέγενορντ για το ενδιαφέρον μας από την αρχή και έχουμε συμφωνήσει για την μετακίνηση του παίκτη στην Τσέλσι τον Ιούλιο».
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...