ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ναι στον ρυθμό. Όχι στις διακοπές…

Ναι στον ρυθμό. Όχι στις διακοπές…
Το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο ΟΠΑΠ αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν. Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με τον «Δικέφαλο του Βορρά», κάτι που –κατά πολλούς- έκρινε και τον αποκλεισμό. 

Τι είχε συμβεί στην αναμέτρηση αυτή; Αρκετές διακοπές στο παιχνίδι με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μην βρει τον ρυθμό, τον οποίο τουλάχιστον είχε σε άλλους αγώνες. Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» δεν έφυγαν νικητές από το γήπεδό τους. 

Ο Ισπανός τεχνικός μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είχε σταθεί αρκετά στο γεγονός ότι το παιχνίδι είχε αρκετές διακοπές, που δεν άφησαν τα περιθώρια στους ποδοσφαιριστές τους να πιάσουν την απαιτούμενη απόδοση και τον ρυθμό που συνήθως έχουν σε εντός έδρας ματς. 

Ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, οι μνήμες αυτές φαίνεται να στοιχειώνουν τον Βαλβέρδε. Ο Ισπανός θεωρεί αρκετά σημαντικό γεγονός, για να φτάσουν οι «ερυθρόλευκοι» στη νίκη, οι παίκτες του να πιάσουν ρυθμό.

Έτσι σε αυτό ζητά την συμβολή, τόσο των ποδοσφαιριστών του, όσο και των οπαδών. Επιθυμεί οι παίκτες του να έχουν περισσότερο το μυαλό τους στο παιχνίδι και να αποφεύγουν τις εντάσεις. 

Αντίστοιχα, «θέλω» έχει και από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Επιθυμεί να σταθούν δίπλα στην ομάδα, κάτι που έχουν κάνει και στο παρελθόν, αλλά σε καμία περίπτωση να μην προκαλέσουν διακοπές στο παιχνίδι, αφήνοντας τον αγώνα να αποκτήσει ροή. 

Εάν συμβεί αυτό, τότε, πιστεύει πως θα έχει γίνει το πρώτο βήμα για την νίκη…



Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...