ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Πετρέας: "Θέλω το δεύτερο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟ"


Το δεύτερο του πρωτάθλημα με την φανέλα του Παναθηναϊκού επιθυμεί να σηκώσει ο Γιώργος Πετρέας. Ο «πύργος» του «τριφυλλιού» φιλοξενήθηκε από τον Παντελή Λώλη στην εκπομπή «Στο Φιλέ» της Nova και αναφέρθηκε στους στόχους του Παναθηναϊκού αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Ακολουθούν αποσπάσματα από την συνέντευξη που παραχώρησε στην πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα ο 24χρονος κεντρικός.

Για τις άδειες εξέδρες στην Γλυφάδα: «Έχουμε μάθει στα δύσκολα και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε. Χάρηκα που πέσαμε με τη Λαμία στο Κύπελλο γιατί θα έχουμε κόσμο. Μας ενοχλεί που δεν έχουμε φιλάθλους στην έδρα μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και τώρα με τον Άρη μακάρι να έρθουν φίλαθλοι».

Για τον Γιορντάνοφ: «Ήθελε να αποδείξει πολλά στο ματς με την Πάτρα».

Για την κόντρα της Κυριακής με την πρώην ομάδα του: «Εγώ δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Άρη. Θέλω να παρουσιάσω τον καλύτερό μου εαυτό. Είναι μια επιβεβαίωση ότι θέλω να κάνω κάτι παραπάνω. Έφυγα από τον Άρη για μια ομάδα τεράστια, για μια πρόκληση που λέγεται Παναθηναϊκός. Μακάρι να βγούμε πρώτοι και να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για την επικοινωνία με την κερκίδα: «Έχω ενθουσιασμό πολύ και θέλω να κάνω τα πρωταθλήματά μου δύο».

Για τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τις ομάδες: «Παρά τα προβλήματα δεν έχουμε σκεφτεί την αποχή από τις προπονήσεις. Ο Στέλιος Καζάζης κρατάει από το ξεκίνημα της περιόδου την ομάδα δεμένη και είναι άξιος συγχαρητηρίων».

Για την ενίσχυση των ομάδων: «Οι ομάδες θέλουν να δυναμώσουν το σύνολο αλλά πρέπει να κοιτάνε τα οικονομικά δεδομένα. Πρέπει οι ομάδες να λογικευτούν. Δεν είναι ωραίο να υπάρχουν παίκτες και μέλη ομάδων που έχουν βιοποριστικά προβλήματα και κάποιοι να κάνουν μεταγραφές».

Για το πώς κατέληξε στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι: «Ο Παναθηναϊκός μου πρόσφερε αυτό που ψάχνω, να κάνω δηλαδή πρωταθλητισμό. Με ήθελε και ο Ολυμπιακός, αλλά ο Στέλιος Καζάζης με προσέγγισε με τρόπο που δεν μπορούσα να πω το όχι».

Για τον Άντερς Κρίστιανσον: «Πραγματικά λυπήθηκα όταν έφυγε από την Ελλάδα. Ήταν ένας από τους προπονητές που με έμαθαν βόλεϊ και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν αποχώρησε από το ελληνικό πρωτάθλημα».
Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω αν αγχωθήκαμε βλέποντας τον κόσμο αλλά δυστυχώς παίξαμε ένα από τα δύο πιο άσχημα παιχνίδια στην φετινή σεζόν. Πρώτη φορά είδα την ομάδα τόσο στεναχωρημένη».

Για το ποιες ομάδες βλέπει στην τετράδα: «Πρέπει να δούμε τις ομάδες με τα νέα δεδομένα. Σίγουρα ο Ηρακλής είναι πλήρης με την προσθήκη του Σμαραγδή αλλά πιστεύω ότι με την επιστροφή του Σάκι, και την παρουσία του Χριστοφιδέλη, που θέλω να πιστεύω ότι θα εγκριθεί το δελτίο του, θα αλλάξει η ομάδα. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να εγκριθεί το δελτίο του Κώστα».

Για την Εθνική ομάδα: «Πρέπει να δοθεί βάση στα νέα παιδιά. Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον με οποιοδήποτε κόστος. Σίγουρα μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα αλλά θα πρέπει να βγάλουμε μια φρέσκια και νέα Εθνική ομάδα».
Για τον Γκόρντον Μέϊφορθ: «Δεν φταίει μόνο αυτός για το γεγονός ότι αποκλειστήκαμε από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Φταίμε και εμείς για ότι έγινε. Ο Μέϊφορθ ήταν γνώστης του αθλήματος και ένας πραγματικός κύριος».

Πηγή Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...