ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Κορυφαίος όλων των εποχών ο Γκιγκς!

Καλύτερος παίκτης όλων των εποχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψηφίστηκε από τους οπαδούς της ομάδας ο 37χρονος Ουαλός, ο οποίος άφησε πίσω του Καντονά, Μπεστ και Τσάρλτον.
Κορυφαίος όλων των εποχών ο Γκιγκς!

«Όταν μου το είπαν, δεν το πίστευα, ειδικά όταν είδα τη λίστα με τους παίκτες. Δεν αισθάνομαι 37 χρονών. Ο χρόνος πέρασε γρήγορα, όμως δεν έχω τελειώσει. Αισθάνομαι πολύ καλά και ελπίζω ότι θα μπορέσω να συνεχίσω», ήταν τα λόγια του Ουαλού, ο οποίος σε είκοσι χρόνια καριέρας με τους Κόκκινους Διαβόλους έχει πραγματοποιήσει 859 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

«Η μακροβιότητα παίζει τεράστιο ρόλο σε αυτά τα πράγματα και ο Ράιαν είναι εδώ για πολύ περισσότερο από άλλους παίκτες. Όταν κοιτάζεις τον γαλαξία από τα αστέρια που έχουν υπάρξει σε αυτόν τον σύλλογο, είναι μεγάλη τιμή για τον Ράιαν. Είναι κάποιοι που θα έβαζαν άλλους πάνω από αυτόν, όπως ο Τζορτζ Μπεστ, ο Ντένις Λόου και ο Ερίκ Καντονά. Παρ' όλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν αξίζει την πρώτη θέση. Οι εμφανίσεις του είναι σε υψηλό επίπεδο εδώ και είκοσι χρόνια και είναι 37, είναι εκπληκτικό», ήταν τα λόγια του Άλεξ Φέργκιουσον.

Η πρώτη δεκάδα

1. Ράιαν Γκιγκς
2. Ερίκ Καντονά
3. Τζορτζ Μπεστ
4. Μπόμπι Τσάρλτον
5. Κριστιάνο Ρονάλντο
6. Πολ Σκόουλς
7. Ντέιβιντ Μπέκαμ
8. Ρόι Κιν
9. Πέτερ Σμάιχελ
10. Γουέιν Ρούνεϊ
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...