ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Επίσημα ερυθρόλευκος o Μιραλάς!!!!!

Η Σεντ Ετιέν ανακοίνωσε την πώληση του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό
Πλήρης επιβεβαίωση στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του woop.gr για το αίσιο για τον Ολυμπιακό και τον ποδοσφαιριστή τέλος στην εκκρεμότητα που υπήρχε στην υπόθεση Μιραλάς.
Οπως ακριβώς είχαμε αποκαλύψει ,επιβεβαιώθηκε ότι ο Ολυμπιακός έκανε χρήση της ρήτρας γαι το ποσό των 2.200.000 ευρώ και πλέον ο Κέβιν Μιραλάς ανήκει αποκλειστικά στον Ολυμπιακό καθώς ήλθε μάλιστα και η επίσημη ανακοίνωση απο την Σεντ Ετιέν που αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα της στην αγορά του παίκτη από την πειραική ομάδα, με τη χρήση της συμφωνηθείσας ρήτρας .
«Ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός από την αρχή της χρονιάς στον Ολυμπιακό- πήρε μεταγραφή οριστικά στην ελληνική ομάδα, καθώς την Δευτέρα ενεργοποιήθηκε η προοπτική αγοράς του», αναφέρει η ανακοίνωση του γαλλικού συλλόγου.
Μετά από την εξέλιξη αυτή ο Βέλγος ανήκει 100% στον Ολυμπιακό και αυτόματα ενεργοποιείται το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τη διοίκηση των Πειραιωτών από το καλοκαίρι και έχει ισχύ για τα επόμενα 3 χρόνια.
Το νέο συμβόλαιο που δεσμεύει τον Μιραλάς με τον Ολυμπιακό προβλέπει σταδιακή αύξηση των απολαβών του, αλλά και ρήτρα αποδέσμευσής του ύψους 4.2 εκατομμύριων ευρώ..
Πηγή woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...