ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Οι απαντήσεις στα… παλτά!

Οι απαντήσεις στα… παλτά!
Τι κι αν κάθε μεταγραφική περίοδος φέρνει (τουλάχιστον) μία… κολεξιόν. 

Τι κι αν ετούτη που τελείωσε τη Δευτέρα θα το δικαιολογούσε και λόγω (χειμερινής) εποχής. 

«Παλτά» δεν αναμένεται να φορεθούν απ’ τις ελληνικές ομάδες! 

Δεδομένης, δε, της σφιχτής οικονομικής συγκυρίας -και με τους παίκτες που απέκτησαν- μέχρι «καλοντυμένες» τις λες! 

Το www.sport-fm.gr σας παρουσιάζει τους λόγους… 

Ραφίκ Τζεμπούρ 

«Τρομοκράτης», ρίσκο και… τρελάρα, αλλά πάντα θες τέτοια παιχτάρα! Η «μανούρα» του Αλγερινού με ΑΕΚ τον άφησε ελεύθερο κι ωραίο και ο Ολυμπιακός δεν άφησε να ισχύει για πολύ η πρώτη ιδιότητα! Αν διατηρήσει την… ψυχραιμία του, θα διατηρήσει και τον τίτλο της πιο ποιοτικής μεταγραφής του χειμώνα. 

Γιάννης Μανιάτης 

Αν οποιοσδήποτε Έλληνας παίκτης μπορεί να χαρακτηριστεί «αφρόκρεμα», εκείνη στη θέση του δεξιού μπακ την έχει μαζέψει ο Ολυμπιακός. Μετά τον Βασίλη Τοροσίδη, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τον μοναδικό παίκτη της αγοράς που θα μπορούσε να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία του. 

Μίτσελ 

Μπορεί να δοκίμασε την αντοχή τους, αλλά… χαλάλι! Μετά από ολόκληρο σίριαλ, που τον διατηρούσε συνεχώς μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Αθήνας, ο Μίτσελ θέλει να αποδείξει στους φίλους της ΑΕΚ πως «το καλό πράγμα αργεί να γίνει». Βάσει του βιογραφικού του (αλλά και του ντεμπούτου στην Ξάνθη) μπορεί να το καταφέρει. 

Νταβίντ Ματέος 

Οι υπερβολικοί θα έλεγαν ότι «παίκτης που συμμετέχει στις προπονήσεις της Ρεάλ, έστω και ως… κώνος, μπορεί να παίξει σε όλες τις ελληνικές ομάδες». Οι ρεαλισταί λένε πως παίκτης που ανήκει στο δυναμικό της «βασίλισσας» (και συνοδεύεται από καλές συστάσεις του Μουρίνιο) μπορεί σίγουρα να βοηθήσει ομάδα (ΑΕΚ) που δοκιμάζει τις αντοχές του (συγκινητικού) Δέλλα. 

Νέρι Καστίγιο 

Δεν χρειάζεται συστάσεις. Ούτε να ξαναγίνει ο παίκτης που ανάγκασε τη Σαχτάρ να «ξηλωθεί» μέχρι… το λαιμό (16 εκατ. ευρώ). Αρκεί, στην επιστροφή -που τόσο πολύ έψαχνε- να θυμηθεί τον ελληνικό (καλό) εαυτό του. Όχι τον επεισοδιακό. Αλλά εκείνον που έκανε τον Άρη (και θα έκανε πολλές εγχώριες ομάδες) να μη διστάσουν καθόλου, μπροστά στην ευκαιρία να τον βάλουν (έστω για λίγο) στο ρόστερ τους. 

Ζοέλ Επαλέ 

Το γνωστό σύνθημα τον ήθελε… Πελέ, μόνο έπειτα από εκτεταμένη χρήση ναργιλέ! Η (τριετής) παρουσία του στη Bundesliga απέδειξε πως δεν χρειαζόταν… κατανάλωση ουσιών για να διαπιστώσεις ότι είναι (τουλάχιστον) χρήσιμος παίκτης. Έπειτα από ένα διάλειμμα στο Αζερμπαϊτζάν, ο «δικός μας» Ζοέλ ετοιμάζεται να συνεχίσει το εκπληκτικό πέρασμά του προ τετραετίας (55 συμμ-22 γκολ) από τον Ηρακλή. 

Κώστας Μήτρογλου 

Θα πάει, δεν θα πάει. Θα πάει, δεν θα πάει… Τελικά, όχι μόνο πήγε αλλά και τον… σήκωσε (τον Πανιώνιο στις πλάτες του)! Μετά από τρία ματς, η… περιπτωσάρα που ονομάζεται Μήτρογλου πρόλαβε να επιβεβαιώσει όλα τα στοιχεία που τον συνοδεύουν: Και ότι «τα βάζει» (τρία γκολ) και ότι δημιουργεί… τζέρτζελο με τον τρόπο που τα πανηγυρίζει (ξηλώματα σημαιακίων, επίδειξη εσωρούχων). 

Καμίλ Τσοντοφάλσκι 

«Που κρυβόσουν τόσα χρόνια»! Έπειτα από αρκετές σεζόν που το όνομά του ακουγόταν για ελληνικές ομάδες, ο Καμίλ Τσοντοφάλσκι έχει αρχίσει ήδη να αποδεικνύει το λόγο! Αφού (στο ντεμπούτο του) τα έβαλε με… ολόκληρη την Καβάλα (τη σταμάτησε μόνος του στο ένα), έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο «οξυγόνο» (νίκες με Ηρακλή, Πανσερραϊκό) που κέρδισε η Λάρισα. 

Μάριους Νικουλάε 

Πετυχημένες κινήσεις χωρίς να συμπεριλαμβάνεται έστω μία του… Μάκη δεν γίνεται! Αυτή τη φορά η νέα απόδειξη πως ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας είναι «μερακλής» στις μεταγραφές δεν χρειάζεται να αποδειχθεί στην πορεία. Ο Μάριους Νικουλάε (διεθνής με την εθνική Ρουμανίας και σκόρερ 19 γκολ με τη φανέλα της Ντιναμό Βουκουρεστίου) είναι ήδη καταξιωμένος παίκτης. 

Κρίστιαν Νέμεθ 

Φαντάσου να… έπαιζε κιόλας! Μπορεί απ’ την αρχή του χρόνου, η θέση του στον πάγκο του Ολυμπιακού να ήταν πάντα ζεστή, ωστόσο -όταν θέλησε να τον δώσει δανεικό- το ίδιο «ζεστές» φάνηκαν πολλές ομάδες. Τον κέρδισε ο συνονόματος του Βόλου και μπορεί βάσιμα να ελπίζει (με βάση όσα πρόλαβε να δείξει… πέρυσι) πως προσέθεσε (κι άλλη) ποιότητα στο ρόστερ του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...