ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

"Έκλεψε" τις εντυπώσεις ο Ματέος


Ο Νταβίντ Ματέος φόρεσε την φόρμα με τα κιτρινόμαυρα, προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ΑΕΚ και "κέρδισε" όλους όσους τον παρακολούθησαν.Όταν ο "δύσκολος" Ζοσέ Μουρίνιο έχει αναγνωρίσει την αξία σου, τότε σίγουρα δεν πρόκειται να είσαι τυχαίος ποδοσφαιριστής. Και όσοι χθες είδαν για πρώτη φορά στην προπόνηση της ΑΕΚ τον Νταβίντ Ματέος, το διαπίστωσαν στην πράξη.Αυτό που έκανε εντύπωση στου ανθρώπους της ΑΕΚ ήταν η πολύ καλή του τεχνική κατάρτιση, καθώς ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός μπορεί και "μιλάει" άνετα στην μπάλα όταν αυτή βρίσκεται στην κατοχή του.

Πέρα από τον πολύ καλό χειρισμό της μπάλας που θύμιζε τις αρχοντικές κινήσεις του Δέλλα, ο Νταβίντ Ματέος ξεχωρίζει και στο... εναέριο παιχνίδι καθώς τον βοηθάει το ύψος του.

Παράλληλα έδειξε και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση κάτι που τον κάνει ικανό να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, ακόμα και στο αυριανό προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Το σίγουρο είναι πως θα βρίσκεται στην αποστολή και με την δεδομένη απουσία του Τραϊανού, δεν αποκλείεται ο Χιμένεθ να του δώσει τη φανέλα του βασικού.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...