ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ασπιάθου: "Θέλαμε από τώρα τον Χαβίτο"

Ο Γιον Ασπιάθου αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός ήθελε από τώρα τον Χαβίτο αλλά η αντιπαλότητα μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού αποτέλεσαν αποτρεπτικό παράγοντα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αυτό δήλωσε ο συνεργάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε, στην ισπανική "La Voz de Galicia", χαρακτηρίζοντας την αντιπαλότητα των δύο ομάδων ανάλογη με αυτή της Λα Καρούνια και τη Θέλτα.

"Θέλαμε από τώρα τον Χαβίτο στο δυναμικό μας, αλλά η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη είναι αντίστοιχη με αυτή που υπάρχει ανάμεσα στη Λα Κορούνια και τη Θέλτα και έτσι δεν ήταν δυνατό", τόνισε ο Ασπιάθου.

"Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι συμφώνησε με εμάς, το καλύτερο ήταν να φύγει από την Ελλάδα, γιατί στη Θεσσαλονίκη θα περνούσε άσχημα. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να μετρήσουμε τις δυνάμεις του σαν παίκτη. Στην Ελλάδα ξεχώρισε, πιστεύω πως θα κάνει το ίδιο και στην Ισπανία", πρόσθεσε ο άλλοτε παίκτης της Λα Κορούνια.

Ο Ασπιάθου εξάλλου αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του 27χρονου παίκτη: "Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον παίκτης. Αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ. Δεν έχει την καλύτερη τεχνική, δεν είναι πολύ δυνατός, αλλά έχει πολύ πάθος και επιμονή και τον βοηθά πολύ η ταχύτητά του. Δεν είναι ο τυπικός εξτρέμ, που περιορίζεται στις επιθετικές του αρμοδιότητες, αλλά βοηθά πολύ και το κέντρο".

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...