ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ο Σένα στην Lotus Renault


Η συνεργασία της οικογένειας Σένα με την Lotus Renault αναβίωσε αφού ο ανιψιός του αείμνηστου Άιρτον θα εκτελεί χρέη αναπληρωματικού οδηγού στην ομάδα.

Ο κατά πολλούς κορυφαίος πιλότος στην ιστορία της Φόρμουλα 1, Άιρτον Σένα ξεκίνησε πίσω από το τιμόνι μιας Lotus, που εκμεταλλευόταν τη δύναμη ενός κινητήρα Renault, αλλά αργότερα μεταπήδησε στην McLaren όπου στέφθηκε τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.
Η μοίρα δυστυχώς ήταν άσχημη για τον αξιοσέβαστο Βραζιλιάνο.
Η νέα συνεργασία της Lotus με την Renault έχει τις ρίζες της σε εκείνη την περίοδο, την δεκαετία του '80 και με τον νεαρό Σένα οι μνήμες του παρελθόντος είναι πλέον πιο έντονες.
Πάντως ο Μπρούνο Σένα έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος που θα είναι και πάλι πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου, αφού έφυγε από την HRT εξ αιτίας μιας κακής χρονιάς και χωρίς να συγκεντρώσει ούτε έναν βαθμό στο πρωτάθλημα.
"Είναι αναμφισβήτητα κάτι ιδιαίτερο για μένα. Είμαι ο τρίτος οδηγός της ομάδας και θα την ακολουθώ σε κάθε αγώνα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος όταν βρέθηκε στο Σιρκουί της Βαλένθια για να δοκιμάσει το νέο R31.
Φυσικά οι Ρόμπερτ Κούμπιτσα και Βίταλι Πετρόφ θα έχουν τον πρώτο λόγο, αφού είναι οι δύο κύριοι οδηγοί της ομάδας.
Πηγή novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...