ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

0-0 με... γκολ του «Ίμπρα»!

Μπορεί η Μίλαν να αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με τη Λάτσιο, αλλά για τους ανθρώπους του γηπέδου του «Μεάτσα», οι «ροσονέρι» επικράτησαν 1-0 με γκολ του Ιμπραΐμοβιτς στο 50!


0-0 με... γκολ του «Ίμπρα»! (pics)
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής στην Ιταλία η πρωτοπόρος Μίλαν έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Λάτσιο στο «Τζιουζέπε Μεάτσα». Όχι όμως για όλους γιατί οι άνθρωποι του γηπέδου θεώρησαν καλό να περάσουν στο βίντεογουολ ότι η Μίλαν επικράτησε με 1-0 με γκολ του Ιμπραΐμοβιτς στο 50ό λεπτό.

Τι είχε συμβεί; Σε εκείνο το λεπτό ο Σουηδός είχε διπλό δοκάρι όταν μετά από πάσα του Πάτο έκανε το σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και βασανιστικά να κυλάει πάνω στην γραμμή του τέρματος πριν χτυπήσει στο άλλο δοκάρι και φτάσει στα χέρια του πορτιέρο της Λάτσιο, Μουσλέρα.

Όλο το γήπεδο φώναξε για γκολ όπως και οι άνθρωποι που χειρίζονται τα μάτριξ του γηπέδου, με αποτέλεσμα πάνω στον ενθουσιασμό τους να περάσουν ότι η Μίλαν είχε φτάσει στην επίτευξη του γκολ. Βέβαια, όταν κατάλαβαν την γκάφα τους ο φωτογραφικός φακός είχε προλάβει και συλλάβει το συμβάν.

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...