ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Να κάνει ένα μικρό θαύμα

Να κάνει ένα μικρό θαύμα
Τις όποιες πιθανότητες του αναλογούν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να εξαντλήσει σήμερα ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς του 2-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (21:00, Conn-x/NovaΣΠΟΡ FM 94.6). Προσπάθησαν αλλά δεν κατάφερε το μεταγραφικό «μπαμ» με Στέφαν Άιρλαντ οι «πράσινοι». 

Πίστη στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού υπάρχει για την ανατροπή, αλλά το 2-0 του πρώτου αγώνα από την ΑΕΚ δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Ωστόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παρατάξει επιθετικά την ομάδα του με στόχο ένα γρήγορο γκολ, για να προσπαθήσει να πάνω-κάτω. Ο Πορτογάλος ξέρει ότι η «Ένωση» θα παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς θέλοντας πρώτα απ’όλα να διαφυλάξει το προβάδισμά της, παρά να το διευρύνει, αλλά η τακτική της επίθεσης αποτελεί μονόδρομο, έστω κι αν χρειαστεί να ρισκάρει τρώγοντας αντεπιθέσεις. 

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» προβληματίζεται μόλις για μία θέση στην ενδεκάδα του, αυτή του δεξιού επιθετικού. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποτελεί το φαβορί για να ξεκινήσει, αφού έχει αποδείξει φέτος ότι σκοράρει, ενώ είναι και πιο επιθετικογενής παίκτης από την εναλλακτική του Φερέιρα, τον Στέργο Μαρίνο. Η πιθανότητες να ξεκινήσεις ο Σίντνεϊ Γκοβού είναι ελάχιστες. Από εκεί και πέρα το σχήμα δεν αλλάζει, με τον Καρνέζη να παίρνει θέση στην εστία, κάτι που προτιμάται από τον Φερέιρα στα ματς Κυπέλλου φέτος. Την άμυνα θα απαρτίζουν οι Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλος, με τον Βάσκο να αντικαθιστά τον τραυματία Μπουμσόνγκ. Η τριάδα των χαφ θα είναι και πάλι οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη και Νίνης, ενώ οι άλλοι δύο της επίθεσης, πλην του Χριστοδουλόπουλου θα είναι οι Λέτο και Σισέ. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...