ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

«Βράζουν» με την ΕΠΟ

Με δύο μέτρα και δύο σταθμά υποστηρίζουν στον ΠΑΟΚ ότι λειτουργεί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» τα «έχουν» με τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής της, Γιώργο Ναυπλιώτη, για το γεγονός ότι δεν αποδέχθηκε το αίτημα της ομάδας να εκδικαστεί η υπόθεση για τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ αύριο, τη στιγμή που είχε απορρίψει και την περασμένη Πέμπτη ως ημερομηνία εκδίκασης. 
«Βράζουν» με την ΕΠΟ


Στον ΠΑΟΚ περίμεναν μέχρι και χθες να φτάσει το έγγραφο στα γραφεία της ΠΑΕ, για κλήση σε απολογία, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Βέβαια, στην ομάδα κατανοούν ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτή η διαδικασία σαββατιάτικα, ωστόσο, το ίδιο είχε συμβεί στην περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς, για να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη. Επίσης ημέρα Δευτέρα είχε κληθεί και η ΠΑΕ ΑΕΚ για να εκδικαστούν τα επεισόδια στον αγώνα της με τον Παναθηναϊκό, ώστε να έχει κόσμο στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Οι Θεσσαλονικείς, αν δεν βγει απόφαση αύριο αλλά την Πέμπτη, θα κληθούν να δώσουν κεκλεισμένων των θυρών έναν αγώνα των πλέι οφ, αφού δεν θα μεσολαβεί το απαιτούμενο πενθήμερο για να ισχύσει η ποινή, κάτι το οποίο θα τον πλήξει σημαντικά στον οικονομικό τομέα. Η ΠΑΕ δεν θα μπορέσει να εκδώσει μίνι διαρκείας και φυσικά θα αποδυναμωθεί στην προσπάθειά του για κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στο Champions League. 

Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να στείλουν αύριο τον δικηγόρο της ΠΑΕ στα γραφεία της ΕΠΟ, ώστε να κάνουν έτσι μια τελευταία προσπάθεια για να εκδικαστεί η υπόθεση. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...