ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Έγινε το sold out!

Έγινε το sold out!
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Τρίτης… έκαναν φτερά. Έτοιμο και το sold out για το αντίστοιχο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Εισιτήρια ήταν και… πάνε! Ή για την ακρίβεια πωλήθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, τα εισιτήρια για τον επερχόμενο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ την προσεχή Τρίτη έκαναν… φτερά.

Το κλειστό του ΟΑΚΑ θα ζήσει για μία ακόμη φορά μεγάλες πιένες και στα δύο παιχνίδια των πρωταθλητών Ελλάδας απέναντι στους «μπλαουγκράνα» την Τρίτη και την Πέμπτη αντίστοιχα, για το τρίτο και τέταρτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Για το ματς της Τρίτης δεν υπάρχουν πλέον εισιτήρια, μια και τα τελευταία έφυγαν κι αυτά.

Μερικά ακριβά για Πέμπτη

Από εκεί και πέρα, πλέον, για όσους δεν πρόλαβαν το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στον αγώνα της Πέμπτης. Όπως προείπαμε, δεν υπάρχουν εισιτήρια για το παιχνίδι της Τρίτης μια και εξαντλήθηκαν, και στο προσκήνιο για τους φίλους του «τριφυλλιού» που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο έρχεται το ματς της Πέμπτης.

Στα εκδοτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έχουν μείνει τα… ακριβά εισιτήρια, τα οποία τιμώνται 30 ευρώ έκαστο.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...