ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Το... αφιερωμένο του Ιμπαγάσα!

 Το... αφιερωμένο του Ιμπαγάσα!Στον κόσμο του Ολυμπιακού αφιέρωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα το πρωτάθλημα που κατέκτησαν οι Πειραιώτες, ενώ ο Αργεντινός άσος τόνισε ότι διασκεδάζει αφάνταστα την επιτυχία των «ερυθρόλευκων».

Ο «Κάνιο» μίλησε με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την εμφατική νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, αφιερώνοντας τα δύο παραπάνω στον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και στην οικογένειά του. Συγκεκριμένα, μίλησε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη νίκη στην ΑΕΚ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη που πετύχαμε. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά σε έναν σημαντικό αγώνα και έδειξε πόσο ήθελε να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και τον τίτλο. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως το διασκεδάζω αφάνταστα. Ξέραμε ότι είχαμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς.
Τώρα μπορούμε πλέον να πανηγυρίσουμε. Τερματίσαμε σην πρώτη θέση δίκαια και αυτό ήταν απόλυτα δίκαιο με βάση τη συνολική μας πορεία στο πρωτάθλημα. Κάναμε τον κόσμο μας να χαρεί ιδιαίτερα».

Για το πού αφιερώνει τον τίτλο: «Αφιερώνω τη νίκη με την ΑΕΚ και τον τίτλο του πρωταθλητή στον κόσμο του Ολυμπιακού. Το αξίζουν για τον τρόπο που αγκάλιασαν εμένα και όλους τους συμπαίκτες μου. Επίσης το αφιερώνω στην οικογένειά μου, τη γυναίκα μου αλλά και σε όλο τον κόσμο που δουλεύει στον σύλλογο».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Η συμβολή του κόσμου ήταν καθοριστική για να πετύχουμε τον στόχο μας. Δίνουν άλλη δυναμική στην ομάδα. Κάνουν τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Υπάρχει άριστη σχέση ανάμεσα μας».

Για την επόμενη σεζόν: «Πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Απομένουν τρία ματς για να ολοκληρωθεί και τυπικά η σεζόν. Άρα έχουμε αρκετό χρόνο για να σκεφτούμε την επόμενη σεζόν».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...