ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Επέστρεψαν Λέτο και διεθνείς

Επέστρεψαν Λέτο και διεθνείς
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε τους διεθνείς να επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, όπως και ο Σεμπαστιάν Λέτο, που απουσίαζε χθες λόγω σχετικής άδειας που είχε πάρει.

Στη σημερινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε δύο γκρουπ, ακολούθως επιδόθηκαν σε ασκήσεις αντοχής στην ταχύτητα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Πλεσί και Γκαρσία, ενώ οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Τζόρβας, Νίνης, Βύντρα και Μαυρίας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Στη προπόνηση συμμετείχαν και οι Τριανταφυλλόπουλος, Μαχλελής, Ταμπάκης και Καπίνο από την ομάδα Νέων.

Ο Σιμάο, ο οποίος επιστρέφει σήμερα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Μοζαμβίκης, αναμένεται να προσέλθει το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης. O Σεμπαστιάν Λέτο επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις έπειτα από τη σχετική άδεια που είχε πάρει και απουσίαζε στο εξωτερικό.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...