ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Σαν… βασίλισσες στο Καραϊσκάκη

Σαν… βασίλισσες στο Καραϊσκάκη
Οι Χαντάβα, Κυριακίδου και Γιακουμή, μιλούν στο gazzetta.gr για την πρωτόγνωρη όπως την χαρακτηρίζουν, εμπειρία της φιέστας στο Καραϊσκάκη και εύχονται να ζήσουν και στο μέλλον ανάλογες στιγμές.

Πέρσι στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, οι παίκτριες του Παναθηναϊκού έζησαν την απόλυτη αποθέωση για την κατάκτηση του έκτου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» που είχε γεμίσει το γήπεδο, τις έκανε να νιώσουν βασίλισσες και η εμπειρία τους αυτή, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη τους. Φέτος σειρά για να ζήσουν απίστευτες στιγμές και να νιώσουν αυτές βασίλισσες πήραν τα κορίτσια του Ολυμπιακού.

Οι παίκτριες του Γιάννη Νικολάκη βρέθηκαν στην χθεσινή φιέστα των «ερυθρολεύκων» στο κατάμεστο Καραϊσκάκη και αποθεώθηκαν με την σειρά τους για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Της πρώτης κούπας στην ιστορία του τμήματος. Το gazzetta.gr μίλησε με τις Ευαγγελία Χαντάβα, Εύη Κυριακίδου και Δήμητρα Γιακουμή, οι οποίες δεν μπορούσαν ακόμα και τώρα να πιστέψουν τα όσα έζησαν. Χαρακτήρισαν την εμπειρία αυτή συγκλονιστική και πρωτόγνωρη, ενώ ευχήθηκαν να ζήσουν ανάλογες στιγμές και στο μέλλον.

Χαντάβα: «Ανατρίχιασα»

Χωρίς αμφιβολία είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στο βόλεϊ γυναικών. Με την εμφάνισή της στον τελικό, αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού, οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία του και έδωσε τις απαντήσεις που έπρεπε, εκεί που έπρεπε. Όπως ήταν φυσικό η Ευαγγελία Χαντάβα αποθεώθηκε από τους φίλους των «ερυθρολεύκων» που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη και μιλώντας μας έκανε λόγο για ανατριχίλα: «Ήταν απίστευτο αυτό που ζήσαμε χθες. Και να θέλεις δεν μπορείς να το περιγράψεις με λόγια. Όταν μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και μας χειροκρότησε ο κόσμος ανατρίχιασα, ήταν κάτι που δεν το ζεις καθημερινά και ήθελα να το χαρώ με την ψυχή μου.

Πραγματικά δεν ήθελα να φύγω από τον αγωνιστικό χώρο. Γενικά από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στο Καραϊσκάκη όλοι ήθελαν να μας μιλήσουν και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί  μας, ενώ δεν σταματούσαν να μας δίνουν συγχαρητήρια.  Δεν ήθελα να τελειώσει όλο αυτό. Ήταν η καλύτερη επιβράβευση για τις προσπάθειες που κάναμε όλη την χρονιά και για το Κύπελλο που πήραμε. Θέλω μέσα από την ψυχή μου να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας χάρισε τέτοιες στιγμές και μακάρι στο μέλλον να ζήσουμε ανάλογες».

Κυριακίδου: «Αξίζει να είσαι αθλητής για τέτοιες εμπειρίες»

Η κεντρικός των «ερυθρολεύκων» Εύη Κυριακίδου τα είχε και αυτή χαμένα με την εκδήλωση και την εμπειρία αυτή. Κάτι λογικό βέβαια γιατί ελάχιστοι είναι οι αθλητές και ειδικά του βόλεϊ που μπορούν να ζήσουν κάτι ανάλογο. Η Θεσσαλονικιά έκανε και αυτή λόγο για κάτι το συγκλονιστικό, το οποίο σε κάνει να λες πως αξίζει να είσαι αθλητής για να το ζεις: «Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία σε ένα γεμάτο γήπεδο. Αν δεν το έχει ζήσει κάποιος, ότι και να πω εγώ, δεν μπορεί να το καταλάβει. Δεν γίνεται να περιγραφεί με λόγια αυτό το συναίσθημα. Πραγματικά σε τέτοιες στιγμές λες πως αξίζει να είσαι αθλητής για να βιώνεις τέτοιες εμπειρίες και την αγάπη του κόσμου.

Όλα αυτά είναι ανεκτίμητα και δεν πρόκειται να τα ξεχάσω ποτέ και όταν λέω όλα, δεν στέκομαι μόνο στην στιγμή που μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από τα πρώτα λεπτά που φτάναμε το γήπεδο και όλοι μας χειροκροτούσαν και μας έδειχναν με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη τους. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και μακάρι επίσης να έχουμε τη νέα χρονιά τον κόσμο δίπλα μας».

Γιακουμή: «Το καλύτερο φινάλε για όλους μας»

Στα μέσα της χρονιάς αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της, αφήνοντας τον Ηρακλή Κηφισιάς για να πάει στον Ολυμπιακό. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το ότι ήθελε να κατακτήσει τίτλους, κάτι που κατάφερε με το καλημέρα. Η Δήμητρα Γιακουμή από την ομάδα της Κηφισιάς και τους δέκα φίλους και γνωστούς, βρέθηκε στο γεμάτο Καραϊσκάκη να αποθεώνεται η ίδια και οι συμπαίκτριές της από 30.000 κόσμο. Όπως ήταν λογικό η χθεσινή εμπειρία θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη της, αν και όπως μας είπε, ελπίζει να έρθουν και άλλες τέτοιες στιγμές: «Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία όχι μόνο για εμένα αλλά για όλες μας. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φανταστική και οι εκδηλώσεις του κόσμου τέτοιες που δεν μπορείς με τίποτα να τις ξεχάσεις. Από την πρώτη στιγμή έως την τελευταία δεχόμασταν συγχαρητήρια, ήταν τέλεια.

Όλες μας νιώσαμε πραγματικά πολύ όμορφα και χαρήκαμε με την ψυχή μας όλο το σκηνικό και για ένα επιπλέον λόγο. Γιατί  όλο αυτό ήρθε μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά.
Και μόνο το να σηκώνεις την κούπα στο Καραϊσκάκη μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο, φτάνει, δεν θέλεις τίποτα άλλο. Μακάρι να μπορώ να το ζω αυτό κάθε μέρα, αναλογικά φυσικά, στο γήπεδο και στα παιχνίδια μας.  Σίγουρα ήταν με διαφορά το καλύτερο φινάλε για την φετινή χρονιά».
Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...