ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ο... πολύτιμος Ιμπαγάσα!

Ο... πολύτιμος Ιμπαγάσα!
Δεν ήταν και κανένας δύσκολος γρίφος! Από την στιγμή που πήρε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα υπήρχε περίπτωση να μην αναδειχθεί ο Ιμπαγάσα ως πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν; Όχι βέβαια! Απλά η στατιστική υπηρεσία το πιστοποίησε.
Τον τίτλο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της φετινής Super League κατέκτησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο κοντόσωμος, αλλά … θαυματουργός «Κάνιο» του Oλυμπιακού με την πληθωρική του παρουσία συνέβαλε τα μέγιστα , ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να επιστρέψουν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός μέσος αναδείχθηκε ως ο MVP της περιόδου που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα πάντοτε με την στατιστική υπηρεσία του Galanis Sports Data, καθώς συγκέντρωσε τον εκπληκτικό βαθμό αξιολόγησης 0.279 και κατέκτησε με τη αξία του την πρώτη θέση στο σχετικό πίνακα.

Το κατόρθωμα του πρώην παίκτη των Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μαγιόρκα έχει ακόμη μεγαλύτερες προεκτάσεις εάν αναλογιστεί το γεγονός ότι δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα, αντίθετα, μοίρασε πολλές ασίστ στους συμπαίκτες του!

Στα αξιοσημείωτα, επίσης, περνάει το γεγονός ότι στην πρώτη 11αδα κυριαρχεί το «ερυθρόλευκο» χρώμα, καθώς στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Άλμπερτ Ριέρα, με βαθμό αξιολόγησης 0,247, ο οποίος έχει να επιδείξει αρκετές ουσιαστικές προσπάθειες, που «μετράνε» για την στατιστική υπηρεσία. Στην τέταρτη θέση υπάρχει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Κέβιν Μιραλάς με μέσο όρο 0.244 Στην 8η θέση είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ (σ.σ. 0.223) και στην 11η ο Νταβίντ Φουστέρ (0.215).

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...