ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

«Έκλεισε» σχολείο στο Μιλάνο ο Μουρίνιο!

Θέση σε σχολείο δίπλα στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ έκλεισε για τα παιδιά του ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ξανά στο προσκήνιο για τους Νερατζούρι φέρνουν οι Ιταλοί τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης!
«Έκλεισε» σχολείο στο Μιλάνο ο Μουρίνιο!

Δεν έχει ακουστεί λίγες φορές ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι πιθανό να αποχωρήσει από τηΡεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Πορτογάλος έχει ήδη κάνει τις κινήσεις του. Όπως αποκαλύπτει η Gazzetta dello Sport, o 48χρονος έχει κλείσει θέση για τα παιδιά του σε σχολείο του Μιλάνου, το οποίο βρίσκεται 37 χιλιόμετρα από το αθλητικό κέντρο της Ίντερ, Απιάνο Τζεντίλε. Τα παιδιά του Πορτογάλου ήταν στο ίδιο σχολείο την περσινή σεζόν, όταν κατέκτησε το τρεμπλ με τους Νερατζούρι.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι μπορεί το γεγονός να έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το σχολείο των παιδιών του Special One, όμως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν σενάρια για επιστροφή στο «Μεάτσα». Ο Μουρίνιο θέλει όσο τίποτα να κατακτήσει το Champions League με τη Ρεάλ και μετά να αποχωρήσει, ενώ πρόσφατα τόνισε ότι αν αποχωρήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την ομάδα θα τον ακολουθήσει στην έξοδο.
Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...