ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

«Δένει» Αθανασιάδη-Τσουκαλά

Την απόφαση να επεκτείνουν τα συμβόλαια των Στέφανου Αθανασιάδη και Σταύρου Τσουκαλά έχουν πάρει στον ΠΑΟΚ. 

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν εκπλήξει με τις επιδόσεις του τη φετινή σεζόν και οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να τους επιβραβεύσουν με νέες συμφωνίες, οι οποίες θα προβλέπουν καλύτερες αποδοχές και περισσότερα χρόνια παραμονής στην ομάδα. 
«Δένει» Αθανασιάδη-Τσουκαλά


Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση μέχρι τώρα, το θέμα μετατίθεται για μετά την ολοκλήρωση των αγώνων πλέι οφ, όπου οι Θεσσαλονικείς διεκδικούν με αξιώσεις το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαιο των οποίων δεν λήγουν το προσεχές καλοκαίρι, γνωρίζουν τις προθέσεις του ΠΑΟΚ και είναι απόλυτα σύμφωνοι υπέρ της παραμονής τους. 

Βασικός ο Αθανασιάδης 

Στην επιλογή του Αθανασιάδη, για την κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ, στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, καταλήγει όπως όλα δείχνουν ο Μάκης Χάβος. Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο και ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» τον προτιμά για να «χτυπήσει» την ελλιπή άμυνα του Παναθηναϊκού (χωρίς Μπουμσόνγκ και Καντέ). 

Ο Χάβος θα ρίξει, κατά τα φαινόμενα, το βάρος στα πλάγια, με τους ταχύτατους Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια, απ’ όπου θέλει να προξενήσει ρήγματα στην ομάδα του Φερέιρα. Το 4-2-3-1 θα είναι το σύστημα που θα προτιμηθεί, με τους Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, Ετό και Λίνο ακραία μπακ, Τσιρίλο και Κοντρέρας κεντρικούς αμυντικούς. Δυάδα στα αμυντικά χαφ θα είναι οι Γκαρσία και Βιτόλο, με τους Βιεϊρίνια, Ίβιτς και Σαλπιγγίδη να συνθέτουν την τριπλέτα πίσω από τον Αθανασιάδη. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν, αν και σε περίπτωση που νιώσει και πάλι ενοχλήσεις, ο Τσουκαλάς είναι ο βασικότερος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...