ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

«Χτίζουν» πάνω στον Ντιόπ

Η διοίκηση της ΑΕΚ πιστεύει ότι ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ μπορεί να γίνει η κολώνα της ομάδας την επόμενη σεζόν και όχι μόνο δεν σκέφτεται να λύσει την συνεργασία μαζί του, αλλά πιστεύει ότι μπορεί πάνω του να ποντάρει για την επόμενη σεζόν.



Oι αυξομειώσεις που είχε η απόδοση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ τον έφερναν αρκετές φορές βάσει δημοσιευμάτων κοντά στην έξοδο από την Ένωση, ή τουλάχιστον στην μείωση των αποδοχών του, καθώς το συμβόλαιο του προβλέπει αποδοχές που ξεπερνούν τα 800.000 ευρώ.
Ωστόσο όπως όλα δείχνουν η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έχει τέτοιες σκέψεις, αλλά έχει πειστεί ότι ο Ντιόπ μπορεί να είναι από τους ηγέτες της επόμενης σεζόν.
Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι ο Ντιόπ μπορεί αν κάνει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα να έχει σταθερά στάνταρ απόδοσης την επόμενη σεζόν, αλλά και να ελαχιστοποιήσει τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν φέτος. Έτσι θεωρούν ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Ντιόπ όχι απλά μπορεί να βοηθήσει την επόμενη σεζόν, αλλά να γίνει ηγέτης της ομάδας, βάσει αυτών που έχει δείξει στα καλά του παιχνίδια φέτος, αλλά και τις εμπειρίας που τον συνοδεύει.
Έτσι λοιπόν θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο ότι ο Ντιόπ θα παραμείνει στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν, μια και ο ίδιος φαίνεται να το επιθυμεί.  
Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...