ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΑΛΛΑΞΕ ΣΕΛΙΔΑ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!


Είναι γεγονός! Η Λίβερπουλ γύρισε σελίδα, αφού εδώ και λίγη ώρα η NESV είναι η νέα ιδιοκτήτρια των «ρεντς», καθώς οι Χικς και Τζίλετ απέσυραν τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα για να μπλοκάρουν την αγοραπωλησία.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Η New England Sports Ventures ανακοινώνει ότι έχει ολοκληρώσει την αγορά της Λίβερπουλ. Η NESV επιθυμεί να εκφράσει την ειλικρινή της ευγνωμοσύνη στο ΔΣ του συλλόγου για την αφοσίωση τους και την προσπάθεια που κατέβαλλαν για τον σύλλογο και τους φιλάθλους

Η πώληση θα κοστίσει 300 εκ. λίρες και παράλληλα μειώνει τα χρέη των προηγούμενων ιδιοκτητών, καθώς τα χρέη ετησίως της ομάδας από τα 25-30 εκ. λίρες θα πέσουν στα 2-3 εκ. Λίρες».

Σε πρώτη φάση πρακτικά αυτό σημαίνει πως θα εξοφληθεί το χρέος των 237 εκ. Λιρών στην Royal Bank of Scotland, η ομάδα δεν θα μπει σε καθεστώς διαχείρισης και έτσι παύει να υφίσταται η απειλή της αφαίρεσης 9 βαθμών από το πρωτάθλημα.

Οσον αφορά στον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζον Γ.Χένρι, δήλωσε: «Είμαι περήφανος και ταπεινός. Δεν μπορώ να σας πω πόσο χαρούμενος είμαι. Ήρθα για να νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...