ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Γκαλιάνι για Μέσι, Κακά και Πάτο

Ο Μέσι υπέγραψε συμβόλαιο με χορηγό της Μίλαν και τα σενάρια στην Ιταλία δεν άργησαν να δημιουργηθούν. Ο Γκαλιάνι έσπευσε να τα διαψεύσει, ενώ μίλησε για την περίπτωση του Κακά.
Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα πρόσφατα βρέθηκε στο Μιλάνο και υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία Dolce & Gabbana, γεγονός που φούντωσε τη φημολογία περί μεταγραφής του στους επτά φορές πρωταθλητές Ευρώπης. Ο Γκαλιάνι προσπάθησε να ισορροπήσει ανάμεσα σε ψευδαίσθηση και πραγματικότητα, λέγοντας στους οπαδούς των Ροσονέρι να μην πιστεύουν τα σενάρια. «Ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Ο Μέσι ήταν στο Μιλάνο για δικούς του λόγους με την Dolce & Gabbana. Εχει ρήτρα 150 εκατ. ευρώ, ενώ το εισόδημα της Μπαρτσελόνα είναι το διπλάσιο από το δικό μας» ήταν τα λόγια του σε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας.

Οσον αφορά τον Κακά, τόνισε ότι αποτελεί δύσκολη περίπτωση καθώς είναι εξαιρετικά απίθανο να δεχθεί τόσο μεγάλη μείωση αποδοχών. «Ο Κακά; Η επιστροφή του είναι δύσκολη, ενώ δεν θεωρώ ότι είναι κομψό να μιλήσω για αυτόν πριν τον αγώνα που θα δώσουμε με την Ρεάλ Μαδρίτης» είπε και πρόσθεσε: «Εχει πλεονεκτήματα παίζοντας στην Ισπανία, όπως και πλούσιο συμβόλαιο».

Ο Γκαλιάνι ξεκαθάρισε επίσης ότι ο Αλεσάντρε Πάτο δεν πρόκειται να πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι, παρά τα ρεπορτάζ που θέλουν την ομάδα της Premier League να εξαπολύει μεταγραφική επίθεση προσφέροντας στην Μίλαν 75 εκατ. ευρώ. «Το καλοκαίρι, η Μπαρτσελόνα ήθελε να ανταλλάξει τον Ιμπραΐμοβιτς με τον Πάτο, όμως δεν είναι προς πώληση. Επίσης θέλω να πω ότι δεν υπάρχει πρόταση από την Μάντσεστερ Σίτι. Δεν πωλείται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...