ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Η ΣΕΡΒΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ…


Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας αναμένεται να ζητήσει από την UEFA, την επανάληψη της αναμέτρησης με την Εθνική Ιταλίας για τα προκριματικά του EURO 2012, κατηγορώντας, μάλιστα, τους Ιταλούς διοργανωτές για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Γένοβα.

Ο αγώνας της Τρίτης (12/10) ανάμεσα στα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα διεκόπη, μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν σέρβοι οπαδοί μέσα και έξω από το Λουίτζι Φεράρις, που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 16 άνθρωποι.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Σερβίας, Τόμισλαβ Κάραντζιτς, ανακοίνωσε την Παρασκευή (15/10) ότι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί, τη Δευτέρα (18/10) ζητώντας την επανάληψη του αγώνα. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι οι σέρβοι οπαδοί ευθύνονται, αλλά σημαντικό μερίδιο αναλογεί και στους διοργανωτές που ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αναμένεται να συνεδριάσει στις 28 Οκτωβρίου για να αποφασίσει την τύχη του αγώνα και το αν και πως θα τιμωρήσει τις δύο ομάδες. Αν ο αγώνας δεν επαναληφθεί, τότε θα κατοχυρωθεί υπέρ της Ιταλίας με 3-0, όπως ορίζουν οι κανονισμοί.

Ακόμα δεκαέξι άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές της Σερβίας, τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Γένοβα. Οι συλληφθέντες θα παραμείνουν υπό κράτηση για 48 ώρες και στη συνέχεια θα οδηγηθούν ενώπιον του τακτικού ανακριτή, στη Σουμπότιτσα.

Επιπλέον, το Υπουργείο Εσωτερικών της Σερβίας πιστεύει ότι οι οπαδοί που συνελήφθησαν στην Ιταλία θα απελαθούν στη χώρα τους για να δικαστούν στο Βελιγράδι, αφού πρώτα τους απαγγελθούν οι κατηγορίες στο Δικαστήριο της Γένοβας.

Η απόφαση του Δικαστηρίου για τους συλληφθέντες αναμένεται τη Δευτέρα (18/10).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...