ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

«Βασίλισσα» για Ρούνεϊ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται διατεθειμένη να δαπανήσει περί τα 85 εκατομμύρια ευρώ για να αποσπάσει την υπογραφή του Γουέιν Ρούνεϊ το προσεχές καλοκαίρι, εκμεταλλευόμενη τις κακές σχέσεις του Άγγλου με τον Φέργκιουσον!


Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Daily Star» ο 25χρονος Άγγλος επιθετικός δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της σχέσης του με τον Άλεξ Φέργκιουσον, καθώς ο δεύτερος αποδίδει στα λιγοστά παιχνίδια που έχει δώσει τον τελευταίο καιρό ο Ρούνεϊ τον πρόσφατο τραυματισμό του. Μάλιστα ο «Φέργκι» τονίζει πως ο Ρούνεϊ είναι επηρεασμένος με τα όσα συνέβησαν στην εξωγηπεδική του ζωή και φαίνεται φανερά ενοχλημένος από την στάση του Άγγλου άσου.
Από τη μεριά του ο Ρούνεϊ έχει 18 μήνες ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα του Μάντσεστερ, αλλά ο Μουρίνιο θέλει όσο τίποτα άλλο να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του, με το Ρούνεϊ. Εξάλλου, η διοίκηση της «Βασίλισσας» δείχνει όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα της “Daily Star” έτοιμη να δαπανήσει κοντά στα 85 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει τον βραχύσωμο επιθετικό στη Μαδρίτη.

Πάντως η περίπτωση είναι σίγουρα δύσκολη και τίποτα δεν θα ξεκαθαρίσει άμεσα στην υπόθεση πώλησής του. Το σίγουρο είναι πως η Ρεάλ θα κυνηγήσει όσο μπορεί την περίπτωσή του καθώς αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του Μουρίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...