ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ..


Ότι γουστάρει το 4-4-2 είναι δεδομένο.

Ότι θα προσπαθήσει να το εφαρμόσει και στην καινούργια του ομάδα σχεδόν σίγουρο.

Ότι θα της το «φορέσει» από την πρώτη κιόλας εμφάνιση… εξαιρετικά αμφίβολο! Ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει τις δοκιμές ενόψει Άρη και -παρά τις αλλαγές σε πρόσωπα- δείχνει διατεθειμένος να παρατάξει μια γνώριμη ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εκτός και αν… τα «κόλπα» που ήδη εφαρμόζει στις προπονήσεις δεν περιορίζονται μόνο σε ασκήσεις!

Κρατώντας στην άκρη του μυαλού, λοιπόν, να αποδειχθεί ανάλογα… παιχνιδιάρης με το παρελθόν του (αλλά και με συμπατριώτες τεχνικούς, όπως οι Φερέρ και Βαλβέρδε), ο Χιμένεθ φαίνεται να αναβάλλει τα… ρίσκα για τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ.

Έτσι, στις δοκιμές του Ισπανού τεχνικού το 4-2-3-1 δείχνει πολύ πιθανό να διατηρηθεί -έστω και με κάποιες αλλαγές στην αρχική σύνθεση.

Αυτές δεν θα επηρεάσουν τον Σάχα (που κερδίζει τη θέση από τον Αραμπατζή λόγω εμπειρίας), τον Γιάχιτς -που κερδίζει τη θέση, λόγω… απειρίας (του Αργυρίου) και λειψανδρίας στα δεξιά μπακ, αλλά και των Δέλλα-Μανωλά, που θα παραμείνουν δίδυμο στα στόπερ.

Στις θέσεις των χαφ, παρόλο που ο Χιμένεθ έχει δοκιμάσει όλους τους διαθέσιμους, πιθανότερο είναι να διαλέξει τους δύο πιο έμπειρους, Καφέ και Ντιοπ -με τον Σενεγαλέζο, πάντως, να επιβραβεύεται και για την όλο και πιο βελτιωμένη παρουσία του στις προπονήσεις.

Από ‘κει και μπροστά, τα πράγματα -με την απουσία και του Λυμπερόπουλου- είναι ξεκάθαρα, αν και είναι πολύ πιθανό να εμπεριέχουν την πρώτη μεγάλη αλλαγή του Ισπανού. Αυτή -αν γίνει- θα αφορά τον Έντερ, που έχει κερδίσει την εκτίμησή του στις πρώτες προπονήσεις και θα αντικαταστήσει τον Μπερνς.

Οι υπόλοιπες θέσεις, δε, μοιάζουν «καπαρωμένες» από τους Σκόκο, Τζεμπούρ και Λεονάρντο (με τους δύο πρώτους να «εξαργυρώνουν» την αναμφισβήτητη ποιότητά τους και τον τρίτο την καλή φόρμα που δείχνει να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...